Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Toen ik begon in mijn huidige baan, gaf De Loods bootcamptrainingen aan het team. Hoewel mijn motto altijd was: ‘Bewegen? Liever niet!’ ben ik toch mee gaan doen. Ik werd er heel erg enthousiast van en merkte al snel dat ik me ook fitter ging voelen. Vlak voor de zomervakantie vroeg ik aan Tim of hij me door de zomer kon helpen met wat Personal Trainingen. En met die Personal Trainingen ben ik niet meer gestopt. Inmiddels volg ik al 1,5 jaar Personal Training bij Frank. De persoonlijke aandacht en de professionele begeleiding vind ik fantastisch.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering voor mij is dat sporten een onderdeel van mijn leven is geworden. Ik vind het heerlijk om na een dag werken, even verstand op nul te zetten en lekker te trainen. Ik krijg daar nieuwe energie van! Naast de begeleiding op het gebied van sporten, heb ik ook veel gehad aan de voedingsadviezen. In de eerste periode (met de Bootcamp) ben ik 16 kilo afgevallen. Ik weet nu al 1,5 jaar mijn gewicht goed en gezond te houden. De voedingstips in combinatie met het schema zijn daarbij heel belangrijk.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Mijn mindset blijft me herinneren aan 16 kilo geleden. Het moeilijkste voor mij is deze mindset gedag te zeggen en te vertrouwen op mijn eigen, nieuwe persoon: de persoon die van sporten houdt, gezond eet en ook gewoon een biertje drinkt. Ik zal niet snel in oud gedrag belanden, hoewel er een stemmetje blijft waarschuwen. Ik ben nu bezig om dat stemmetje uit te bannen en een goede en fijne balans te krijgen in het sporten en het eten, inclusief de gezelligheid van het leven (dat biertje dus). Zo zal ik minder gericht worden op de vet- en spierpercentages maar ga ik ervoor om er ‘gewoon’ goed uit te zien!

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben trots op wat ik bereikt heb. De afgelopen jaren heb ik discipline getoond, gewoontes doorbroken en ben ik veel fitter en gezonder dan ooit. Dat merk ik elke dag! Ik ben zekerder geworden over mijn lijf en in mijn leven. Dat is een mooie bijvangst!

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Dat voor een gezond en fit leven sport maar een onderdeel is. Voeding is daarbij misschien nog wel veel belangrijker. De combinatie is de sleutel tot succes.
Daarnaast is het inzicht dat we vaak vast zitten in een mindset een eyeopener. Die vastgeroeste mindsets, kunnen ze bij De Loods wel helpen openbreken! En….je kan altijd beginnen!

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik kan iedereen een Personal Training traject adviseren bij De Loods. Ook als je geen tijd hebt; er zijn altijd mogelijkheden en kansen om te beginnen. Niet iedereen hoeft natuurlijk super intensief te starten, maar begin in elk geval. Al vrij snel ga je lol in het sporten krijgen en zie je resultaten waar je trots op mag zijn. De persoonlijke aandacht en doelen zorgen ervoor dat het bij je past. Er wordt tijd gemaakt om naar je te luisteren en in te spelen op jouw persoonlijke situatie. Daardoor is de kans op succes ook het grootst!

Wat is jouw volgende stap?
Op dit moment ben ik bezig om mijn oude mindset omver te schoffelen. Frank zoekt de randjes op en zorgt ervoor dat ik uit mijn comfortzone stap. Ik wil leren hoe ik zelf mijn trainingsschema kan opstellen en aanpassen aan de tijd die ik beschikbaar heb. Leren om flexibel om te gaan met sporten en eten in het vertrouwen dat ik alles al bereikt heb om niet terug te vallen in oud gedrag.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf