Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ken je dat….een abonnement van de sportschool hebben, al 2 jaar betalen zonder dat je gaat? Want je gaat echt nog wel een keer… Na 2 zwangerschappen werd het nu tijd om weer te gaan sporten, fit te worden en te kijken hoe ver ik mijn ‘oude’ lijf weer terug kon krijgen. Na mijn 1ste zwangerschap heb ik zelf geprobeerd weer fit te worden maar dit duurde lang, gaf blessures en behaalde niet het gewenste resultaat. Ik ben gestart met Personal Training na de ‘intelligente lockdown’ met 2 vriendinnen. Eerst buiten en later mochten we ook weer binnen sporten. Het is heel fijn dat ze bij De Loods steeds inspelen op de situatie en wij ‘gewoon’ door kunnen trainen, ook nu tijdens de ‘harde lockdown’.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Na ongeveer 7 maanden zit ik nu op mijn streefgewicht! Dit hebben we bereikt met 1-2 keer trainen per week, bijhouden wat ik eet en ondersteuning van de trainers. Naast mijn streefgewicht word ik ook steeds ‘strakker en gespierder’ en natuurlijk veel fitter! Dit merk ik dagelijks in mijn werk maar ook thuis met de kinderen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Eigenlijk vind ik het niet heel moeilijk. Je moet het echt zelf doen maar je wordt goed gemotiveerd door de trainers en je bent met z’n drieën dus zodoende stimuleren we elkaar. Maar de grootste verandering zit in de voeding. Met de food-app word ik echt bewust van wat ik nodig heb en wat ik eet (at). In het begin was dat confronterend en lastig om wat patronen te doorbreken maar met een doel voor ogen lukt dat!

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
TROTS! En dankbaar voor de hulp van De Loods!

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Inzicht in voeding en wat je met een bepaalde manier van trainen kan bereiken qua spieropbouw en bespiering. Daarnaast dat je weer bewust wordt van hoe fijn het is om te sporten en hoe fijn je je na een  Personal Training kan voelen! (soms met een behoorlijke dosis spierpijn….)

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik kan het iedereen aanraden die een doel voor ogen heeft en gemotiveerd is om dat te bereiken maar het niet alleen of met een ‘gewoon’ sportschool abonnement voor elkaar krijgt. Ik blijf erbij dat je het zelf moet doen maar dat je bij De Loods altijd goed gemotiveerd wordt en weggaat na een training.
Op deze plek kan ik lekker mezelf zijn, af en toe schelden tijdens een training maar wel met een glimlach de training verlaten!

Wat is jouw volgende stap?
Zo doorgaan…het streefgewicht is bereikt maar nu nog fitter worden en lekker met sporten bezig blijven!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf