Ik raad het mensen aan die af proberen te vallen en even niet meer weten waar ze moeten beginnen.

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
ik zat niet lekker in mijn vel, ik had al een aantal dingen geprobeerd en dit werkte allemaal niet omdat ik het doorzettingsvermogen er niet voor had en ik erg onzeker was om naar de sportschool te gaan. Op internet kwam ik toen De Loods tegen hier heb ik mij toen voor aangemeld en ben ik een halfjaar traject personal training begonnen bij Sven. In het begin vond ik dit allemaal spannend en was ik over alles wat ik deed onzeker maar ik werd enorm op mijn gemak gesteld.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik kan weer leukere kleren aan! Ik ben nu 25 kilo kwijt. ik ben een stuk energieker en minder onzeker.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het moeilijkste van het traject vond ik het veranderen van mijn mindset. Voordat ik dit traject was begonnen zat ik in zo’n slecht patroon met eten en niet sporten dat ik tijdens het traject soms last had van een terug val, maar dan kon ik Sven appen en hij gaf me dan altijd de juiste woorden om het weer op te pakken en door te gaan.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben super trots op mezelf en dit geeft me meer kracht om door te gaan. Als ik ook terug kijk naar de tijd voor De Loods was ik eigenlijk het vertrouwen in mezelf kwijt aangezien ik al zoveel dingen had geprobeerd maar het allemaal niet lukte.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Bij dit traject heb ik iemand waarop ik kan terugvallen als het even niet goed gaat, dat zorgt ervoor dat ik het niet opgeef. Dit traject heeft me ook laten inzien dat afvallen niet is dat niks meer mag, aangezien je ook echt wel is een keer een wijntje mag of uiteten mag maar wel met regelmaat.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik raad het mensen aan die af proberen te vallen en even niet meer weten waar ze moeten beginnen. Of die net als ik al heel veel dingen geprobeerd hebben maar het toch niet door kunnen zetten en dan weer terug vallen in hun oude patroon.

Ik ben super trots op mezelf en dit geeft me meer kracht om door te gaan.

Wat is jouw volgende stap?
Ik ben van 128 kilo afgevallen naar 103 kilo maar ik wil graag naar de 80 kilo hier door moet ik nog 23 kilo afvallen en dit ga ik weer doen in een half jaar traject met personal training.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf