Ik voel mij zelfverzekerder, sterker, fitter, gezonder, blijer, en toch ook mooier. Het laatste heb ik mij een lange tijd niet gevoeld.

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben via Jordy bij de Loods binnen gekomen. Ik ken Jordy via de opleiding Sportkunde, en volgde hem ook op LinkedIn. De berichten die hij plaatste over de Loods en wat zij doen sprak mij heel erg aan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering die ik tot nu toe heb gemaakt is dat ik van 0x sporten in de week, naar 5x sporten in de week ben gegaan. Ik ga nu met plezier naar het sporten toe en kijk er naar uit om weer te knallen in de sportschool. Een andere groot resultaat dat ik heb behaald is dat ik 7,5kg ben afgevallen. Ik kijk niet alleen naar de cijfers op de weegschaal, maar ook vooral naar de veranderingen van mijn lichaam, wat mijn lichaam verandert elke dag steeds meer naar mijn ideaal.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het moeilijkste aan het beweegtraject vind ik de periode waar ik mezelf nu in bevind. Ik ben al drie maanden onderweg in het beweegtraject en merk nu dat de berg steeds zwaarder wordt om te beklimmen. Hiermee bedoel ik het volhouden van mijn voeding, en de mindset vasthouden. Het moeilijkste is dus echt het doorzetten, wanneer de weegschaal minder hard naar beneden gaat. Dit traject heeft pieken en soms ook dalen, en het is aan mezelf om door het dal heen te komen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik voel mij zelfverzekerder, sterker, fitter, gezonder, blijer, en toch ook mooier. Het laatste heb ik mij een lange tijd niet gevoeld. En gelukkig kan ik nu weer trots zijn op mijn lichaam. Ik ben er uiteraard nog niet, maar tussendoor trots zijn op wat ik al heb bereikt geeft mij een voldaan gevoel.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De persoonlijke begeleiding en band die je opbouwt met je personal trainer. Door de band die er is van vertrouwen weet je dat er iemand voor je klaarstaat om je door bovenstaande genoemden dalen heen te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen, en dat maakt dit traject anders dan andere.

Tijdens het Personal Training traject weet je dat er altijd iemand klaarstaat voor je.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen dit traject willen aanraden die met de gedachten loopt ‘Ik ben er klaar mee.’ Ik liep zelf ook met deze gedachten rond, klaar met het niet fit zijn, maar vooral het niet fit ogen. Door te starten met dit traject ben ik in de afgelopen drie maanden steeds meer mezelf weer gaan voelen. En dat is het belangrijkste wat er is, en in mijn ogen dus ook de reden waarom ik iedereen zou aanraden te starten met het traject bij de Loods.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is om de komende maanden nog meer kilo’s kwijt te raken, maar vooral om mijn lichaam nog meer te laten veranderen naar mijn ideaal.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf