Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Op facebook zag ik geregeld filmpjes van De Loods voorbij komen. Ik heb toen een berichtje gestuurd en kwam in contact met Frank. We hebben een kennismaking gesprek gehad, en samen gekeken of De Loods mij zou kunnen helpen met mijn doel. Besproken dat een PT traject voor mij passend was. Ik kreeg Chantal als mijn personal trainer!

Na mijn zwangerschappen voelde ik me niet mooi, onzeker en was ik totaal niet happy met mijn lichaam. Ik wilde afvallen, een gezonde leeftijd aannemen en mij fysiek sterk voelen. Ik dacht aan het begin van dit traject “ik ga ervoor, zie het als een mooie kans en uitdaging
om met mezelf aan de slag te gaan”.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het PT traject heeft mij vooral veel zelfvertrouwen gegeven en ben ik weer blij met mijn lichaam! Daarnaast ben ik ruim 12kg afgevallen, wat ik van te voren nooit had durven dromen dat me dit zou lukken.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Ik moest wennen aan het begin om mijn voedselinname bij te houden in de app, ik zag dit soms wel als drempel om in te vullen. Uiteindelijk heeft het mij veel inzichten gegeven en weet ik nu bewuste keuzes te maken. Ook het inplannen van het sporten vond ik erg wennen en soms moeilijk. Naast mijn gezin met twee jonge kinderen en een baan met onregelmatige werktijden is dit toch gelukt. Waar ik veel met Chantal over heb gesproken is het omgaan met opmerkingen van mensen in mijn omgeving. Soms voelde het alsof ik mij moest verantwoorden waarom ik b.v. geen stukje taart nam.

Het lukt me nu goed om “nee” te zeggen tegen dat stukje taart, zonder mij verder te moeten verantwoorden.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik sta soms nog van mezelf te kijken wat ik allemaal bereikt hebt! Ik voel mij weer gelukkig in en met mijn lichaam en dit geeft mij veel meer zelfvertrouwen. Daarnaast ben ik ook echt trots op mezelf dat ik uberhaupt de stap naar De Loods heb gemaakt en het PT traject
succesvol heb doorlopen.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Ik weet nu juiste keuzes te maken op het gebied van voeding. Sporten zie ik iedere keer als een uitdaging en ik weet dat ik sterk ben en opgeven eigenlijk geen optie meer is.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het aanraden aan mensen die zelf de stap nemen om een PT traject te willen volgen. Ik heb het als zeer waardevol ervaren. De uitdagende PT trainingen, het bekijken en bespreken van voeding en de gesprekken over je mindset. Dit alles bij elkaar maakt je echt sterker, op meerdere vlakken!

Wat is jouw volgende stap?
Na een jaar PT gehad te hebben, zie ik het zitten om zelfstandig te sporten bij een sportschool in mijn eigen woonplaats.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf