Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Sporten is mijn manier om me op te laden en stress te verwerken. Ik kom met minstens net zoveel energie thuis als dat ik weggegaan ben na een les sporten bij de Loods.

Wat vind jij leuk aan het bootcampen bij De Loods?
Het niveau/de kwaliteit van de trainers en trainingen is hoog. Geen bootcamp training is hetzelfde, ondanks dat veel oefeningen vaak terug komen. In een uur tijd komt het hele lijf aanbod. Zowel qua kracht als conditie is elke training uitdagend en uitnodigend om het maximale uit jezelf te halen. De persoonlijke aandacht die er is creëert een wederzijdse betrokkenheid.

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Voor mij is De Loods een hechte ‘community’ maar open voor iedereen die aan wil haken en lekker wilt sporten. De kwaliteit van de trainers is hoog net als het niveau van de (Bootcamp) trainingen. Door de manier van trainen zijn de trainingen voor iedereen toegankelijk. De sfeer is goed. De Loods is klantgericht en continue in beweging om hun producten en dienstverlening te verbeteren, zonder de mens uit het oog te verliezen. Ik sport nu ruim 4 jaar bij de Loods, maar ben nog lang niet uitgekeken.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Ik kan de Loods aanraden aan iedereen die wil werken aan sportieve doelen, of ‘gewoon’ fanatiek wil sporten in een groep met een fijne, open sfeer waar iedereen zichzelf mag zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf