Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Door corona werkte ik thuis, terwijl ik normaal 4 x in de week naar Utrecht fietste (13 km) en 2x in de week sportte. Dat fietsen kwam te vervallen en ik had meer nodig dan alleen 2x sporten.  De kilo’s begonnen er langzaam aan te komen en het was tijd om in actie te komen.

Je start met een groep en je hebt allemaal hetzelfde doel. Erg prettig om dit traject met elkaar te starten en te volgen. Elke zaterdag start je met je eigen groep met een uur coaching van Frank en daarna samen een uur sporten. Door de week nog 2 x in de week zelf sporten bij De Loods.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben totaal 6,5 kilo afgevallen en de impact is best groot. Ik heb een kledingmaat kleiner en sta zoveel zekerder in het leven. Het is zo fijn om je goed te voelen en lekker in je vel te zitten. Het traject was zeker niet makkelijk en was voor mij ook soms heel oncomfortabel, maar dan was Frank er weer om je mindset goed te zetten en je te ondersteunen.

Veel sporten. Afzien. Niet altijd comfortabel. Steun van de groep. Gezelligheid samen met je groep. Juiste mindset. Top begeleiding. Fijne coach die er altijd voor je is.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die gemotiveerd is om fitter, strakker, gezonder en sportiever door het leven wilt gaan! Eigenlijk is het niet te omschrijven wat het met je doet. Het resultaat is zo fijn, maar je moet er wel wat voor doen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf