Dit zou een no-brainer moeten zijn voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei op welk gebied dan ook. Dit hoort daar gewoon bij!

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Voor mij was de aanleiding een moment van ernstig balen over het ouwelullenbuikje wat ik had. In het werk wat ik doe is de combinatie van een gezonde geest, gezonde keuzes en een gezond lijf ontzettend belangrijk. Tegelijkertijd deed ik hier zelf niets aan. In het verleden heb ik heel veel gesport en dit is op een gegeven moment uit mijn ritme verdwenen. Het lukte op andere plekken niet om door te zetten, of de motivatie te houden om sport structureel weer in mijn weken in te plannen. Dankzij de begeleiding bij De Loods is dit weer helemaal terug!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Dit is dat bewegen en bewust bezig zijn met een gezonde levensstijl weer terug is in mijn ritme. Hiernaast een goeie 10kg eraf! Ik voel mij stukken lekkerder in mijn lichaam en voel mij fitter en heb meer energie.. Ook op een andere manier mijn (fysieke) grenzen ontdekken en oprekken is heel tof. Terugkijkend op hoe ik begon is dit elke keer weer zo’n ontzettende boost voor mij.

Ik voel mij stukken lekkerder in mijn lichaam en voel mij fitter en heb meer energie.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Voeding. Zonder twijfel. De favoriete snacks (voor een deel) laten staan, maar ook ‘gewoonte eten’ afleren was echt wel een strijd. Tegelijkertijd is het achteraf helemaal niet zo moeilijk meer. Het is echt een combinatie van de motivatie hoog houden (thanks Bob!), het doel voor ogen en vooral eigenaarschap. Het echt zelf willen is ik essentieel om je eigen doelen te halen!

Ik ben trots op wat ik, samen met Bob, tot nu toe bereikt heb. Ik ben ontzettend blij dat ik het traject aangegaan ben en dat het een onderdeel van mijn leven is geworden. Hiernaast het gevoel dat ik voor mijn eigen klanten niet sta te jokkebrokken over gezond leven maar hier persoonlijk een voorbeeld in kan zijn is echt heel lekker.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik heb hiervoor niet echt andere trajecten gevolgd. Ik heb eigenlijk altijd een bepaald, niet zo positief, beeld gehad van sportscholen. Ik zag mijzelf echt niet actief zijn tussen die mensen. De Loods heeft dit beeld wel echt veranderd. Ook dat de focus niet alleen op afvallen, groot worden of maximaal gewichten liften gericht is. Juist de totaalaanpak maakt dit voor mij een heel mooi en compleet traject.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik denk dat ik iedereen een traject kan aanraden waar je gezonder, fitter en blijer van wordt. Ik denk dat het een belangrijk onderdeel moet zijn van je dagelijks leven. Juist omdat het een combinatie is van fysiek aan de slag, op een gezonde manier met eten bezig zijn en stappen zetten in mindset. Dit zou een no-brainer moeten zijn voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei op welk gebied dan ook. Dit hoort daar gewoon bij!

Wat is jouw volgende stap?
De volgende stap is mijn huidige doelen halen die ik met Bob heb gesteld. Daarna is het de gewoonte erin houden en verder groeien. Ook zou ik ergens dit jaar wel een Hyrox willen doen. Of er moet een nieuwe leuke andere uitdaging zijn tegen die tijd.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf