Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Elise, 22 jaar en kom uit Culemborg. Ik heb meegedaan aan het Fitproject omdat ik ongelukkig was met mijzelf. Ik vond dat het tijd was voor een verandering. Dit omdat ik mij slecht in mijn eigen vel voelde, onzeker was en erg futloos.Ik bewoog veel te weinig en at ongezond, waardoor de kilo’s eraan vlogen. Ik wilde een gezondere versie van mijzelf worden en mijn zelfvertrouwen weer terugkrijgen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben 7,5 cm bij mijn omtrek middel kwijt en 10 cm kwijt bij de omtrek van mijn billen. Ik voel mij fitter en zelfverzekerder Ik sta sterker in mijn schoenen, omdat ik mijzelf bewust ben geworden van mijn eigen krachten. Je leert hoe je moet doorzetten en je leert ook het belang van doorzetten bij tegenslag. Je toont eigenaarschap, waardoor je jezelf gaat verbeteren bij tegenslag, in plaats van in een slachtofferrol kruipen. Ik heb veel meer energie gekregen en zit ook een stuk beter in mijn vel. In het traject leer je dat je zelf veel meer dingen aan kan dan dat je zelf ook had durven dromen.

Je toont eigenaarschap, waardoor je jezelf gaat verbeteren bij tegenslag,

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Dit traject de ware kracht van jou zelf zien als je jezelf er 100% aan overgeeft

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Iedereen die zich mentaal slecht voelt en een betere versie van zichzelf wil worden. Vooral iemand die niet kiest voor een korte termijn oplossing, maar iemand die zichzelf ook wil veranderen op de langere termijn. Al zal het betekenen dat je oncomfortabele keuzes zal moeten maken en ben je bereid om dat te willen, zodat je je eigen mentale gesteldheid en fysieke gesteldheid kan verbeteren, dan is het fitproject echt iets voor jou.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd? Wat is de impact die het heeft gemaakt op jouw leven?
Je leert om niet meer terug te kruipen in je slachtofferrol, maar stelt je zelf verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt op gebied van voeding en beweging. Door de coaching die erbij komt, word je een sterker persoon. Je leert na te denken over de slechte gewoontes die je voorheen had en je leert die slechte gewoontes om te zetten in krachtige gewoontes en beloftes naar jezelf. Het traject is in een groep, waardoor je ook echt veel steun aan elkaar beleeft. Je wordt uiteindelijk een veel krachtiger persoon dan dat je voorheen was. Dit omdat je niet alleen leert om met voeding om te gaan, maar je leert ook veel over je mindset.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij de loods is absoluut niet te vergelijken met de sfeer die je in een standaard sportschool zal vinden. In de sportschool voelde ik me altijd ongemakkelijk, maar in De Loods hangt een gezellige open sfeer. De mensen zijn vriendelijk en ik ga er met plezier naar toe. Tijdens de trainingen hebben ze ook echt oog voor je en laten ze je echt tot het uiterste drijven, zodat je kan zien hoe sterk je als persoon bent. Waar jij denkt dat je het gaat op geven, moedigen zij je aan om door te gaan. De mensen en de sfeer zijn bij De Loods echt geweldig.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

Om met tegenslagen om te gaan, moet je komen vanuit een mindset van veerkracht, acceptatie en groei. Dit zijn nu net de punten waar wij op focussen tijdens onze programma’s. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw gezondheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie en kijken welke aanpak het beste bij jou past. Al meer dan 350 mensen gingen jou voor! 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf