Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
In september 2019 ben ik begonnen met Personal Training bij De Loods. Ik trainde al 3 a 4 keer per week zelfstandig bij een fitnessclub, maar ik behaalde geen resultaat. Beetje bij beetje kwamen de kilo’s er aan, terwijl ik voor mijn gevoel goed bezig was met trainen. Ik was het zat om geen resultaten te halen en heb toen een aantal personal trainers gesproken en bij De Loods zag ik een aantal enthousiaste trainers en dat sprak mij aan. Uiteindelijk heb ik samen met Willem Paul doelen neergezet die wel gehaald worden.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Als ik trainde deed ik voornamelijk cardiotraining, want ik wil geen figuur van een bodybuilder. Bij De Loods zetten ze wel in op kracht, omdat spieren nu eenmaal constant calorieën verbranden. In het begin vond ik dat maar niets, maar ik merkte wel dat het resultaat had. Daarnaast dacht ik dat ik gezond at en dat deed ik wel, maar sommige keuzes zijn niet zo slim. Iedereen roept wel dat ongebrande noten gezond zijn, maar daar zitten nog steeds veel calorieën in. Door de app en de coaching gesprekken heb ik daar inzicht in gekregen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject vond ik eerlijk zijn. Soms eet je eens een stukje kaas of een zak chips op en dan is de verleiding groot om deze even niet in de app te zetten. Maar ja, we weten allemaal dat we niet van de lucht aankomen. Terwijl als ik het wel meldde ik soms op mijn flikker kreeg. Maar meestal kreeg ik te horen: prima, één keer is niet erg, mits je je daarna maar aan het schema houdt. Dat vind ik overigens ook erg fijn. De Loods schrijft niet voor wat ik eet. Ik mag alles eten zolang ik het maar registreer en op de eiwitten let. Dus geen dieet met ingrediënten die je niet in huis hebt of niet lekker vindt.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik vind het heerlijk dat ik me makkelijker kan bewegen. Niet dat het lastig was voor die tijd, maar het gaat nu echt makkelijker. Mensen reageren enthousiast. Ze vinden dat ik er gezond uit zie en zo voel ik me ook. Dus ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe. Nog een paar kilo minder voor de mooi en dan ben ik helemaal tevreden met mijzelf.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Het belangrijkste is dat ik inzicht heb gekregen over mijn voeding en sportgewoonten en dat ik nu weet wat wel en niet goed is. Als dit een gewoonte wordt, hoef ik ook niet bang te zijn voor een terugval.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou dit Personal Training traject aan niemand aanraden, want je moet zelf gemotiveerd zijn. En dat is wat anders dan mopperen dat je te dik bent, terwijl je een zak chips leeg eet. Voor dit Personal Training traject moet je ook echt dingen laten en juist doen en daarvoor moet je intrinsiek gemotiveerd zijn. Dus ben je dit en voel je een kick tijdens het kennismakingsgesprek, dan moet je het zeker doen. Maar als je denk dat je door Personal Training je doelen gaat halen zonder zelf echt inspanning te leveren, dan kan je beter je geld aan een goed doel geven. Dat voelt namelijk ook lekker.

Wat is jouw volgende stap?
Naast dat ik nog een aantal kilo in gewicht wil verliezen, moet ik vertrouwen krijgen dat ik zelfstandig ook mijn gewicht kan blijven beheersen. Sporten deed ik al voor het traject en doe ik nog steeds in mijn eigen sportschool. Dat kan ook bij De Loods, maar ik raak nu ook vertrouwd met de apparaten van de sportschool.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf