Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Voor mij was de directe aanleiding dat ik een kantoorbaan heb en daardoor dus veel achter de computer zit en op een doordeweekse dag te weinig bewoog. Daarbij vond ik het lastig om mezelf te motiveren om in de donkere dagen zelfstandig te gaan sporten. Vandaar dat ik gestart ben met personal training om fitter te worden en te blijven.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De belangrijkste resultaten zijn dat ik merkbaar fitter ben en een betere conditie heb gekregen, daarnaast geeft het energie om na een drukke dag even lekker je hoofd leeg te maken met een workout.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Er zijn weinig zaken die ik als moeilijk beschouw aan het Personal Training traject. Ik denk vooral de spierpijn van de eerste paar trainingen, het was duidelijk dat een aantal spieren te lang te weinig gedaan hadden 😉. Verder was de corona-crisis wellicht wat lastig omdat dit de continuïteit wat verstoord heeft, maar gelukkig na de eerste lockdown weer lekker buiten kunnen trainen en me conditie weer snel op peil gekregen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben blij met de behaalde resultaten, met name fitheid/conditie en wat meer kracht. Ook vind ik het erg prettig om met de wekelijkse Personal Training even de dagelijkse beslommeringen los te laten en mezelf te laten afbeulen door Ilse.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Je bent nooit te moe om te sporten, het geeft juist energie.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een wat kleinere sportschool, met een persoonlijke aanpak en waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Ik denk dat de aanpak van De Loods iedereen kan helpen om zijn sportieve doelen te bereiken.

Wat is jouw volgende stap?
Geen specifieke volgende stap, vooral lekker doorgaan en fit blijven.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf