page1image11894784

Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Dennes Raterman en woon in Nieuwegein. Ik ben in februari 2023 gestart met het 12 weken fit project. Ik zat niet lekker in mijn vel, had hoge bloeddruk en mijn energielevel was erg laag. Ik was al een tijdje op zoek naar een programma om mij leefstijl te veranderen. Mijn vrouw was al gestart in januari met het 12 weken FIT project. Maar door haar enthousiasme en resultaten heb ik de stap genomen om in gesprek te gaan met een coach van de Loods. Dit gesprek was erg confronterend. Het besef dat ik aan mijn gezondheid moest werken, energieke wilde worden en gezonde te eten was daardoor erg groot geworden. Ik werd gemotiveerd en heb me aangemeld voor het project. Ook heb ik een commitment gemaakt om te stoppen met roken.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben in februari begonnen met het project en ben inmiddels 11 kilo kwijt en 17 cm in omvang.Ik ben na veel pogingen gestopt met roken en voel me inmiddels weer fit, en mijn bloeddruk is weer op een normaal niveau.

Door het project heb ik meer inzichten in het eten gekregen en heb ik plezier in het sporten weer teruggevonden.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Confronterend stimuleren en de beste stap om je levensstijl om te gooien. Met dit traject ga je tot het uiterste om het beste in jezelf naar boven te halen wat je uiteindelijk mentaal sterke zal maakt. Ik ben dankbaar dat ik deze stap heb genomen.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die een gezonde leefstijl wil, mentaal sterke wil worden, weer fitter wil zijn, en worstelt met zijn/haar gewicht.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Ik heb al verschillende pogingen gedaan om af te vallen en een heel hoop geld uitgegeven aan het stoppen met roken. Wat dit project anders maakt is groepsdynamiek begeleiding en het sporten waarin je telkens weer wordt uitgedaagd.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij de loods is positief, gemoedelijk en gezellig. Iedereen werkt aan zijn/ haar doelen waardoor je jezelf op je gemak voelt. Alle trainers kennen je bij naam en na het sporten is er altijd tijd voor een praatje kopje koffie of een stukje fruit.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf