Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
6 maanden geleden heb ik de knoop doorgehakt ik moest en zou is aan mijzelf moeten veranderen. Dit had ik zelf al meerdere malen geprobeerd, maar ik merkte dat het telkens niet het gewenste resultaat met zich mee bracht. Mocht het resultaat opleveren was ik zo weer terug bij af.
Via via ben ik in contact gekomen met de Loods. Ik ben gaan bellen en heb een afspraak gemaakt met Frank. Bij deze afspraak zijn wij kritisch gaan kijken naar mijn huidige situatie en heeft Frank mijn echt een spiegel voor gehouden. Frank heeft samen met mijn een duidelijk doel gesteld waar ik mijn 100% inzet op moest geven. Ik wist dat de druk nu ook bij mij lag en dat ik hier echt voor moest gaan om deze poging wel te laten slagen!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering die ik heb doorgemaakt is het meer bewuster zijn van wat goed voor mij is. Dat resultaat behalen niet alleen door veel bewegen komt maar dat het grootste gedeelte je voeding is. Op het moment dat ik me slecht voel vaak dan slechte dingen ging eten en dat een wandeling buiten eigenlijk veel fijner is.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste onderdeel was voor mij het meer gaan bewegen en van te voren nadenken over je mogelijke heuvels op de weg. Als je dag onverwachts anders loopt dan je gepland had moet je dus je voeding ook aanpassen. Ik heb hier ook regelmatig gesprekken over gehad met Frank. Ook heb ik het veranderen van mijn mindset niet altijd even makkelijk ervaren.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het gevoel wat ik heb bij het resultaat wat ik tot nu toe heb behaald is dat ik trots op mezelf ben. Ik ben nu al zoveel verder gekomen dan ooit, dan met de andere pogingen die ik geprobeerd heb. Het geeft me een doorzettingsvermogen om verder te gaan en uiteindelijk mijn doel te behalen.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Dat ik met voeding zoveel resultaat kan behalen en dat deze nieuwe leefstijl zoveel meer kansen bied. Dat je door niet comfortabele keuzes zoveel kan winnen en gesprekken met je coach soms zoveel meer openingen kan bieden. En door doelen te stellen en ze ook bij te stellen, je behaald zoveel meer dan dat je op 1 doel vast klemt.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen het traject aanraden, als je al meerdere afvalpogingen gedaan hebt investeer dan in jezelf en kies om te gaan sporten en dat je meer kennis krijgt over voeding. Dit laatste is echt iets wat ik bij De Loods geleerd heb en waardoor ik mijn resultaat tot op dit moment behaald heb.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is om door te gaan zoals ik nu bezig ben. Als mijn contract afgelopen is laat ik hem zeker opnieuw verlengen, om nog meer resultaat te behalen en ook te leren hoe verder.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf