XXImo | Mobility
XXImo is de Nederlandse pionier in het ontwikkelen van een nieuwe en unieke mobiliteits- en administratieve oplossing voor de zakelijke reiziger. Het bedrijf creëerde een expense management-platform, waarmee organisaties de totale mobiliteit van hun medewerker beheren, zonder administratieve rompslomp en de chaos van bonnetjes. Aan de voorkant biedt XXImo een praktische mobiliteitskaart voor medewerkers.

 

Eefje Oostvogel (marketeer) over de samenwerking met De Loods Nieuwegein

 

Waarom kiezen jullie voor Bedrijfsfitness?
Tijdens de Corona-crisis merkten we dat veel collega’s hun dagelijkse beweging misten. Een ander nadeel was dat collega’s zich van elkaar verwijderd voelden. Met de online workouts sloegen we dus twee vliegen in één klap.

De workouts werden heel goed ontvangen door ons team. Ze waren erg blij met de fysieke inspanning en mentale ontspanning in de tijd van het passieve thuiswerken.

Hoe beschrijf je de samenwerking met De Loods?
Tim werkte aan een tailormade invulling van de digitale workouts, maar dacht ook mee in het enthousiasmeren van het team om zoveel mogelijk deelnemers te werven.

Hoe wordt het aanbod ontvangen onder de medewerkers?
Deelnemers waren enthousiast en deden herhaaldelijk mee aan de gezamenlijke workout.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf