Work21 verbindt mens, organisatie en technologie al jarenlang. Niet eenmalig, maar continu. Dankzij effectieve veranderprogramma’s, gericht op (management)teams en het zelflerende vermogen van organisaties. De adviseurs van work21 helpen om jouw organisatie, mensen en technologie met elkaar te verbinden. Op een duurzame manier, zodat de gewenste (gedrags)verandering blijvend is.

Kim Noordermeer (Consultant) over de samenwerking met De Loods Nieuwegein.

“Sinds de Corona crisis werken wij net als de meeste bedrijven in Nederland volledig thuis en daarmee online. Het thema vitaliteit hebben wij altijd al hoog op ons prioriteitenlijstje staan.

Normaal gesproken hebben wij eens in de 6 weken een fysieke teammeeting, hierbij zijn we niet alleen met elkaar in gesprek maar doen we ook altijd een activiteit met elkaar. Sinds de teammeetings niet meer fysiek maar online plaatsvinden zijn we op zoek gegaan naar alternatieven.

Door goede persoonlijke ervaringen zijn we daarom snel bij De Loods terecht gekomen.

Onze “vaste” trainer Willem-Paul neemt ons regelmatig op een enthousiaste manier mee in een pittige online work-out. Op die manier werken we ook online aan onze gezondheid.
We hebben altijd veel lol met elkaar tijdens de workouts doordat we alle beelden van sportende en smokkelende collega’s zien. De workouts zorgen voor afwisseling tijdens de vele online sessies die we dagelijks hebben in ons werk.”

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf