Work21 verbindt mens, organisatie en technologie al jarenlang. Niet eenmalig, maar continu. Dankzij effectieve veranderprogramma’s, gericht op (management)teams en het zelflerende vermogen van organisaties. De adviseurs van work21 helpen om jouw organisatie, mensen en technologie met elkaar te verbinden. Op een duurzame manier, zodat de gewenste (gedrags)verandering blijvend is.

Kim Noordermeer (Consultant) over de samenwerking met De Loods Nieuwegein.

“Sinds de Corona crisis werken wij net als de meeste bedrijven in Nederland volledig thuis en daarmee online. Het thema vitaliteit hebben wij altijd al hoog op ons prioriteitenlijstje staan.

Normaal gesproken hebben wij eens in de 6 weken een fysieke teammeeting, hierbij zijn we niet alleen met elkaar in gesprek maar doen we ook altijd een activiteit met elkaar. Sinds de teammeetings niet meer fysiek maar online plaatsvinden zijn we op zoek gegaan naar alternatieven.

Door goede persoonlijke ervaringen zijn we daarom snel bij De Loods terecht gekomen.

Onze “vaste” trainer Willem-Paul neemt ons regelmatig op een enthousiaste manier mee in een pittige online work-out. Op die manier werken we ook online aan onze gezondheid.
We hebben altijd veel lol met elkaar tijdens de workouts doordat we alle beelden van sportende en smokkelende collega’s zien. De workouts zorgen voor afwisseling tijdens de vele online sessies die we dagelijks hebben in ons werk.”

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf