Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening wat constant bezig is om hun medewerkers te inspireren. Dit doen ze door de ontwikkeling van de medewerker heel duidelijk op de eerste plek te zetten, maar ook door hen het gevoel te geven dat werken bij Talent & Pro meer inhoudt dan alleen een baan!

Naast hard werken besteden ze ook veel aandacht aan de mentale en fysieke gezondheid van hun medewerkers om zo de prestaties op de werkvloer te verbeteren. Onze wekelijkse bootcamp is hier slechts een klein onderdeel van!

Kine Bakers (Marketing & Communicatie medewerker) over de samenwerking met De Loods Nieuwegein

“Al vanaf februari 2017 werkt Talent&Pro samen met de Loods Nieuwegein. Zij verzorgen een wekelijkse bootcamp training op kantoor voor onze nieuwe medewerkers in het onboarding programma en voor onze kantoormedewerkers. De groep varieert van 7 tot 20 deelnemers, afhankelijk van het aantal nieuwe medewerkers. Inmiddels is de groep vaste kantoordeelnemers binnen twee maanden gegroeid van 5 naar 10 personen.

Waarom zijn jullie begonnen met bedrijfsfitness?
Wij zijn begonnen met bedrijfsfitness voor de vitaliteit van onze medewerkers. Bovendien zorgen de bootcamps voor verbinding tussen onze medewerkers.

De samenwerking met De Loods Nieuwegein is heel goed, informeel, makkelijk, snel en vriendschappelijk!

Hoe wordt het aanbod ontvangen onder de medewerkers?
Heel erg goed. We missen allemaal de real life bootcamps maar zelfs de digitale bootcamps worden veel bezocht.

Wat is het effect van de trainingen op het team?
Binnen de startersgroepen zorgt het voor verbinding. Samen sporten, samen spierpijn. Maar ook de kantoorcollega’s en de consultants die fanatiek meedoen ervaren hierdoor meer binding met elkaar.”

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf