Prowareness ondersteunt organisaties op weg naar het worden van een Responsive Enterprise, door middel van Agile software development, consultancy, coaching en training. Zij kwamen bij ons met de hulpvraag om de prestaties op de werkvloer naar een nog hoger level te tillen, door fitter te worden en bewustzijn te creëren op het gebied van gezondheid, voeding en beweging.

Guido over de samenwerking met De Loods Nieuwegein.

“Sinds 2 maanden komen de trainers Tim en Frank bij Prowareness over de vloer. De vrouw van een collega traint daar al enige tijd en wegens haar enthousiasme hebben we besloten als Prowareness een halfjaar traject te starten met De Loods. Met een groep van 10-15 collega’s hebben we 1x per maand een bootcamp, en 1x per maand komen ze langs op kantoor voor een lezing over voeding en sporten.

Het leuke aan Tim en Frank is dat ze het niet alleen met veel passie en humor doen, maar ze weten ook goed waar ze het over hebben.

De bootcamp werkt zelfs zo aanstekelijk dat we nu een wedstrijd onderling willen organiseren wie het meeste sport, en dat gaan meten met Fitbits. Juist deze manier van lesgeven en ons meenemen in hun enthousiasme zorgt ervoor dat zelfs met 1x bootcamp in de maand we allemaal al veel meer bezig zijn met sporten en voedsel.

Na de vorige lezing hebben we als collega’s een FIT3 opgesteld. 3 regels waar we ons allemaal gedurende een maand aan moeten houden, om het zo een gewoonte te maken.

 1. Altijd de trap nemen kennen de meeste wel.
 2. Maar wat dacht je van altijd je eigen koffie halen.
 3. Of erger nog… Altijd op een andere verdieping naar het toilet gaan.

Zelf ben ik na de eerste bootcamp zo enthousiast geraakt dat ik nu 3x per week aan het trainen ben bij De Loods. De combinatie van Power, Function en Workout of the day maken het een ontzettend leuk trainingschema met veel afwisseling.

De heren van De Loods zijn absoluut een aanrader als je collega’s of vrienden bewuster wil maken over voeding en sporten. Zeker de bootcamp werkt ook als goede teambuilding activiteit, een win-win!”

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf