Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Mijn naam is Dayrina, ben 34 jaar en woon in Houten. Het afgelopen jaar heeft er veel verandering plaatsgevonden en met de daarbij behorende rugzak die je in de loop der jaren hebt gevuld zag ik door de hoge bomen het bos niet meer. Het huilen stond mij vaker nader dan het lachen, ik had geen energie, ik was dagelijks chagrijnig, ik had nergens zin en alles kostte zoveel moeite en energie. Ook wat ik zag in de spiegel voelde niet als ik, was erg ontevreden en ik vond mijzelf zo niet leuk, dus hoe kan iemand anders mij dan leuk vinden. Ik was ongelukkig en daar moest verandering inkomen. Toen ben ik terecht gekomen bij De Loods.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Mijn doelstelling was om weer gelukkig te voelen, een oprecht spontaan persoon te worden, die in de spiegel kijkt en supertrots is op zichzelf. Dit met de kilo’s die eraf zijn gesport dit hebt bereikt. Dit voelt zo goed en heeft invloed op alles in het dagelijks leven. De grootste verandering is van baan wisselen en het gevoel dat ik de regie hebt over de keuzes in mijn leven.

Dit voelt zo goed en heeft invloed op alles in het dagelijks leven.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Het traject was confronterend, pittig, een eyeopener maar ook erg motiverend, uitdagend en leuk.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan eenieder die klaar is voor DE VERANDERING die voor hen nodig is en hierin wilt investeren en committeren. Als je noodzaak duidelijk is en hieraan durft te werken.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd? Wat is de impact die het heeft gemaakt op jouw leven?
Het 12 weken FIT project is een programma waarbij je toch individueel en toch ook in een groep werkt. De verhalen van anderen zijn inspirerend en motiverend. Jij hebt een doel en die wil je bereiken en in groepsverband lijkt dit gemoedelijker te gaan.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Relaxt, laagdrempelig, respectvol, persoonlijk, inclusief. Dat maakt het fijn er iedere keer met gemak terug te komen om te sporten.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

Om met tegenslagen om te gaan, moet je komen vanuit een mindset van veerkracht, acceptatie en groei. Dit zijn nu net de punten waar wij op focussen tijdens onze programma’s. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw gezondheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie en kijken welke aanpak het beste bij jou past. Al meer dan 350 mensen gingen jou voor! 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf