Hoe is bij jou het Personal Training  traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik wilde graag weer gaan sporten. Ik heb een fysieke baan en wilde mezelf hierin lichamelijk versterken. Ik was ook niet helemaal “happy” met hoe ik eruit zag en wilde om deze redenen graag mijn spiermassa laten groeien.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Merk dat ik in het geheel gewoon een stuk fitter en sterker ben. Mijn lichaamshouding is beter heb meer energie gekregen en ben op de juiste manier aangekomen. Zijn dus veel mee grotere veranderingen waar ik erg blij mee ben.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
De voeding aanpassen vond ik zelf het lastigst. En dan met name de hoeveelheid eten. Natuurlijk ook de inhoud van je eten maar je moet ook gewoon vooruit kijken en rekening houden met bijvoorbeeld een keer uit eten om niet scheef te gaan. Dit kost even tijd om een routine te bouwen maar dan gaat het ook goed. Het bewuster met eten omgaan om je doel te bereiken motiveert mij wel enorm. Dus uiteindelijk gaat het me goed af hoewel ik het op het begin lastig vond en een beetje overdreven.

Ook het geduld hebben om resultaat te zien is een aspect waarin ik het soms lastig vond. Je hebt geen ervaring en idee hoe het werkt met spieropbouw dus mijn verwachtingen heb ik bij moeten stellen qua snelheid en tempo van ontwikkeling.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? 
Ben blij en trots op mijn ontwikkeling en motivatie. Heb door door te zetten en te investeren bepaalde doelen bereikt en ben eigenlijk nog maar net begonnen. Dat smaakt natuurlijk naar meer en wil hierin gewoon constant worden en doorgaan.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Heb eigenlijk geen referentie en ervaring met trajecten als deze. Maar als ik kijk naar het resultaat, de begeleiding en de sportomgeving dan ben ik tevreden. Voor mij heeft de persoonlijke niet vrijblijvende begeleiding mee geholpen om mijn doelen te bereiken.

Wat is jouw volgende stap?
Gewoon doorgaan met deze ontwikkelingen (het sporten met de juiste motivatie) en eventueel nieuwe doelen stellen. Wil hierin leren om uiteraard zelfstandig verder te gaan en doelbewust bezig zijn met het sporten en trainen van mijn lichaam.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf