Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben in oktober 2019 begonnen bij De Loods nadat ik privé een heel zwaar jaar achter de rug had. Ik wilde mijzelf fysiek en mentaal weer fit voelen en sterker worden. Door vele (chronische blessures) vond ik het zelf altijd heel moeilijk gemotiveerd te blijven en variatie te vinden binnen de trainingen. Na de intake ben ik vrij snel begonnen met drie keer per week trainen waarbij weer fit worden het hoofddoel was.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste resultaat dat ik heb behaald in het afgelopen jaar is dat ik mij fitter en beter dan ooit voel ondanks mijn blessures. Daardoor is mijn hoofddoel veranderd van weer fit voelen naar het streven om sterker te worden en aan te komen in spiermassa. Elke training is er weer een nieuwe uitdaging waardoor ik voel dat ik sterker ben dan de training ervoor en elke positieve verandering in mijn gewicht aan extra spiermassa is voor mij echt een overwinning.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste was voor mij het aanpassen van mijn voeding, vooral aan het begin van het traject vanwege een chaotisch dagelijks ritme, met name door mijn nachtwerk. Ook daarna heb ik hard moeten werken om mijn voeding op orde te krijgen. Het halen van alle juiste voedingswaarde op drukke dagen, kan best lastig zijn. Dit geldt bij mij vooral voor de eiwitten per dag.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik werk hard voor mijn doelen en het geeft mij voldoening om te zien waar ik nu sta. Daar ben ik trots op. Ik zie nu waartoe ik allemaal in staat ben en dat ik veel sterker ben dan ik dacht. Ik merk ook dat de vooruitgang die ik maak mij heel erg motiveert om door te gaan en dat ik het ook echt leuk vind als ik weer mag trainen!

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Ik heb geleerd dat er zoveel mogelijk is met de juiste begeleiding en dat fitness helemaal niet saai hoeft te zijn. Door de goede begeleiding en schema’s gemaakt op maat word ik heel erg gemotiveerd en heb ik plezier in de trainingen. Zelfs mijn blessures zie ik niet meer als belemmeringen maar uitdagingen om mezelf sterker te maken.

Wie zou je Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen, ongeacht welke doelstelling je hebt! De sfeer en de begeleiding vind ik fantastisch. Ik sta nu met plezier om 6.00 uur ’s ochtends op om vanuit Amsterdam naar De Loods te gaan om te kunnen sporten. De reistijd is het absoluut waard. Iedereen is er zo vriendelijk en de begeleiding van de trainers is uitstekend. Je voelt dat iedereen zich er welkom voelt, dat er heel veel positivisme hangt binnen De Loods en dat iedereen daardoor gemotiveerd is om succes te behalen.

Wat is jouw volgende stap?
Blijven focussen op mijn voeding, met name de eiwitten en vooral zelf actief blijven met het opgestelde schema voor thuis. Zo hoop ik uiteindelijk mijn streefgewicht te halen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf