Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
ik ben Daniëlle, 43 jaar oud en woon met mijn man en kinderen in Nieuwegein. Na jaren van ballen in de lucht houden en voor andere zorgen was het nodig om mezelf weer op één te zetten. Uit mijn hoofd en in mijn lijf. Mijn doel; leren sporten, vertrouwen in mijn lichaam krijgen en krachtiger worden. Niet alleen op fysiek maar vooral ook op mentaal vlak. Juist die combinatie maakt dat ik meegedaan heb aan het 12 weken FIT Project!
Na jaren van ballen in de lucht houden en voor andere zorgen was het nodig om mezelf weer op één te zetten

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Naast de ruim 7 kilo die ik lichter ben en flink wat centimeters die ik kwijt ben, heb ik plezier gekregen in het sporten. Elke les compleet kapot en uit mijn hoofd om een uur alleen met mezelf bezig te zijn, heerlijk! Daarnaast zit het verschil voor mij vooral op het mentale vlak. Ik maak bewuster keuzes, pak meer regie, ben eerlijker naar mensen
om me heen maar vooral ook integer naar mezelf. Ook durf ik steeds beter dingen los te laten. Deze 12 weken hebben voor mij een mooie basis gelegd om op door te bouwen! 
Door alles te delen in de groep wordt het ineens heel lastig om een sportles over te slaan, je niet aan je voedingsplan te houden of dat lastige gesprek uit de weg te gaan

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Weet je het allemaal wel maar lukt het je niet om dingen structureel aan te pakken? Ben je bereid om hard te werken en brutaal eerlijk met jezelf aan de slag te gaan (op zowel fysiek als mentaal vlak) om duurzaam resultaat te bereiken? Dan is 12 weken FIT iets voor jou. Juist de coaching in de groep onder begeleiding is écht een meerwaarde. Je leert van elkaar, deelt ervaringen en motiveert elkaar op pittige momenten. Daarnaast staan de trainers waar nodig klaar om zaken aan te passen zodat jij de beste resultaten kan halen!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De combinatie van zowel fysiek als mentaal bezig zijn! De wekelijkse opdrachten zijn soms confronterend en echt hard werken. Juist het stuk eigenaarschap pakken en integer zijn naar mezelf maakt voor mij het verschil. Door alles te delen in de groep wordt het ineens heel lastig om een sportles over te slaan, je niet aan je voedingsplan te houden of dat lastige gesprek uit de weg te gaan…

Ik maak bewuster keuzes, pak meer regie, ben eerlijker naar mensen om me heen maar vooral ook integer naar mezelf

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Van te voren dacht ik dat de tijdsinvestering moeilijk zou zijn, maar nee; deze tijd in mezelf investeren is fijn! Het brutaal eerlijk met mezelf aan de slag zijn vond ik soms erg confronterend. Ook zitten er een aantal challenges en opdrachten (o.a. ijsbad en spiegel) in die ik best heel spannend vond en voorheen zeker uit de weg was gegaan!

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De Loods is echt een fijne plek! Niet zomaar een sportschool, maar een plek waar iedereen bezig is met het bereiken van eigen doelen. Wat maakt dat iedereen snapt waar je mee bezig bent. De trainers zijn vriendelijk, kennen je bij naam, dagen je uit en passen de trainingen waar nodig voor je aan. Nooit een excuus dus om niet te trainen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf