Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken Fit Project?
Ik ben Corrie, 57 jaar en getrouwd met Gert. Ik heb meegedaan met het Fit Project, omdat ik me fitter en energieker wilde voelen. Daarnaast wilde ik afvallen, omdat mij dat zelf al jaren niet meer lukte. Ik merkte dat ik behoefte had aan begeleiding en dit proces in groepsverband wilde doen om mijzelf zodoende extra gesteund te voelen. Hierdoor kwam ik uit bij De Loods.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
In 12 weken ben ik ruim 16 kilogram afgevallen, voel me een stuk fitter én heb veel meer energie dan aan het begin van het traject. Dit resultaat geeft me het vertrouwen dat ik het kan! Voordat ik bij De Loods kwam was ik totaal niet sportief….zat liever op de bank dan dat ik in beweging kwam. Inmiddels beweeg ik veel meer en daar geniet ik ook van. Ik heb een andere mindset gekregen. Waar ik voorheen snel opgaf als iets me niet lukte, ga ik nu door omdat ik weet dat ik het kan. Het geeft een trots gevoel als ik mijn doel heb behaald.

De coaching leert je om anders naar jezelf te kijken, wat soms best confronterend kan zijn. Je ontwikkelt een andere mindset wat best even wennen is, maar het geeft je uiteindelijk een heel goed gevoel.

Aan wie zou je het 12 weken Fit Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het 12 weken Fit Project aan iedereen willen aanraden die fitter wil worden, energieker en gewicht wil verliezen. Je moet er wel 100% achter staan, maar als je dit doet dan leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en jezelf uit te dagen. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en ben je hartstikke trots op de behaalde resultaten.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Door dit traject in groepsverband aan te gaan ervaar je veel herkenning. Je leert van elkaar én stimuleert elkaar. De coaching leert je om anders naar jezelf te kijken, wat soms best confronterend kan zijn. Je ontwikkelt een andere mindset wat best even wennen is, maar het geeft je uiteindelijk een heel goed gevoel.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken Fit Project?
Het was het meest uitdagende om 3x per week te gaan sporten. Ik moest voor mezelf echt een knop omzetten. Inmiddels vind ik het hartstikke leuk om te sporten, vooral omdat ik merk hoeveel vooruitgang ik al geboekt heb. Daarnaast zag ik er ook wel tegenop om anders te gaan eten omdat het me de laatste jaren niet lukte om zelf af te vallen. Ik had eigenlijk de moed al opgegeven dat het me ooit nog zou lukken.

Door kritisch naar mijn voeding te kijken en dit om te buigen naar een gezond en afwisselend eetpatroon, is dit een levensstijl voor me geworden die ik de rest van mijn leven vast wil houden.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer is als ongedwongen. Iedereen is sociaal, enthousiast en behulpzaam. Als een oefening je niet lukt, omdat je dit fysiek niet kan dan, wordt er met je meegekeken zodat je de oefening tóch kan doen. De trainers zijn laagdrempelig te benaderen en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf