Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Conny de Waardt, 47 jaar en woon in Houten. Ik sport graag maar had veel last van blessures en kon dan soms niks meer. Elk jaar kwamen er weer wat kilo’s bij en deze gingen er niet meer af. Ik wilde graag weer sporten zonder pijn en weer op een gezond BMI komen. Alleen lukte dit niet, dus daarom de keuze gemaakt om aan dit traject te starten.
Je valt niet alleen af, maar je werkt aan een hele nieuwe leefstijl.
Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Op dit moment ben ik bijna 15 kg afgevallen en heel wat centimeters verloren, dat is voor mij nog niet het eind doel dus daarom ga ik ook nog het vervolgtraject volgen.Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou dit aan iedereen aanraden die fitter en gezonder wil worden en kilo’s wil verliezen en open staat voor persoonlijke groei.

De sfeer is heel erg fijn bij De Loods, je voelt je echt welkom. Trainers kennen je bij naam, iedereen zegt elkaar gedag.
Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Je valt niet alleen af, maar je werkt aan een hele nieuwe leefstijl. Je houdt een voedingsapp bij waardoor je heel veel inzichten krijgt in het aantal calorieën van producten, maar ook de verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Je maakt opdrachten waardoor je een hele persoonlijke groei doormaakt.
Wekelijks deel je je ervaringen met je groepsgenoten en word je gecoacht door je trainer. Je staat er niet alleen voor, maar hebt veel aan elkaar.
Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer is heel erg fijn bij De Loods, je voelt je echt welkom. Trainers kennen je bij naam, iedereen zegt elkaar gedag. Je wordt uitgedaagd, maar er wordt ook rekening gehouden met je als je aangeeft dat je ergens last van hebt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf