Ik raad iedereen dit traject aan die fitter wil worden en bewust wil worden van zijn/haar voeding. Het is een hele grote stok achter de deur die samen met jou naar je doelen wilt werken. Het is een hele fijne omgeving en alle trainers zijn er om jou te helpen.

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
In mijn omgeving had ik al van meerdere mensen hele goed verhalen gehoord. Hierdoor ben ik op de website opzoek gegaan naar meer informatie over de verschillende programma’s en zo contact opgenomen met de loods. De aanleiding om hieraan te beginnen was/is voornamelijk om af te vallen en daarnaast ook fit te worden.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering die ik heb doorgemaakt is het bewust worden van mijn eigen voeding. Door heel consequent mijn voeding bij te houden in de app krijg je zelf al heel veel inzicht. Mede dankzij mijn coach Melvin heb ik nu ook veel meer kennis over voeding en is hij voor mij echt een stok achter de deur om hier heel bewust elke dag mee bezig te zijn.

Ik merk dat ik fitter ben en het heel leuk vindt om te sporten en te merken dat dit keer op keer beter gaat. Daarnaast is het ook een extra motivatie dat het ook aan de weegschaal te zien is dat het de goede kant opgaat.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het moeilijkste onderdeel van het traject was voor mij het aanpassen van mijn voeding en mindset. Vooral een patroon vinden in mijn voeding wat ik voor een hele lange tijd vol kan houden en daardoor niet weer terug ga vallen in mijn oude patroon. Dankzij Melvin heb ik ook veel producten toe kunnen voegen aan mijn voeding wat ik voorheen nooit at. Daarnaast word je ook heel goed uitgedaagd met sporten tijdens de trainingen, hierin moest ik ook erg wennen, maar het geeft achteraf altijd een heel fijn gevoel als je weer zo’n training gehad hebt. Melvin heeft heel veel kennis en daagt mij keer op keer uit het uiterste uit mijzelf te halen tijdens het sporten.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik merk aan mezelf dat ik heel blij ben dat ik dit nu al een lange tijd vol houd. Ik merk dat ik fitter ben en het heel leuk vindt om te sporten en te merken dat dit keer op keer beter gaat. Daarnaast is het ook een extra motivatie dat het ook aan de weegschaal te zien is dat het de goede kant opgaat.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De betrokkenheid van Melvin en alle andere trainers bij de Loods. Het is een hele fijne vertrouwde omgeving waarin iedereen werkt aan zijn of haar eigen persoonlijke doelen. Voor mij is Melvin echt een stok achter de deur en vind ik de begeleiding van mijn voeding en het sporten heel fijn.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is om nog fitter te worden en consequent te blijven in mijn voeding. Ik wil graag nog wat kilo’s kwijt dus het is belangrijk om dit in mijn achterhoofd te houden. Samen met Melvin ga ik keihard mijn best doen om mijn doelen te behalen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf