Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Caroline Wildschut en heb meegedaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat, hoofdzakelijk veroorzaakt door overgewicht. Vaker met afvaltrajecten gestart maar viel steeds terug in oude patronen. Dat was ik meer dan zat.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Het FIT project heeft mij doen inzien dat alles valt en staat met je mind-set, hoe je hiermee om moet gaan wordt je heel duidelijk bijgebracht tijdens het traject. Heel duidelijk is dat je moet stoppen met stoppen en het uitstelgedrag zeker moet laten varen. Daarnaast leer je heel veel over jouw eigen voedingspatroon en word je bewust van wat je eet. In het begin is het even zoeken hoe hiermee om te gaan maar dat went gauw genoeg.

De coaching sessies hebben mij veel doen nadenken en ik heb hier veel baat bij gehad. Soms ook erg lastig en confronterend maar heel veel aan gehad.

Eindresultaat: minus 17 kg. Ben er nog niet maar ben al een eind op weg. Het 3 x sporten in de week werkt verslavend. Ik voel me daar, samen met het gezonde voedingspatroon, erg goed bij. Deze combinatie werkt motiverend.

Als je doet wat je moet doen zie je resultaten en dat werkt motiverend. Heb inmiddels mijn einddoel bijgesteld naar beneden, oftewel, ik wil meer afvallen dan aanvankelijk de bedoeling was voor mezelf. Waarom? Omdat dat voor mijn gezondheid beter is en ik nu alle vertrouwen erin heb dat dat gaat lukken.

Het 12 weken Fit Project is heel leerzaam, confronterend (maar dat heb je nodig om door te gaan), zorgt voor enorme bewustwording en geeft een drijfveer om door te gaan..

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die al lange tijd een doelstelling heeft, maar wie het maar niet lukt om deze te realiseren.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
De bewustwordingsfase, het is niet specifiek gericht om zoveel mogelijk af te vallen maar meer op hoe je een mindset kan aanpassen zodat je je doel, wat dat ook is, kan bereiken. Bij de meeste sportscholen gaat het om sporten /afvallen, maar wat er tussen je oren allemaal gebeurd, daar wordt geen aandacht aan besteed, zodat er grote kans is op terugval.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Laagdrempelig, vriendelijk, je voelt je welkom.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf