Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
De directe aanleiding was flink ziek worden. Niet ernstig, wel heftig. Dat zette me enorm aan het denken. Ik wilde graag een sterker lichaam, me beter voelen, werken aan een gezonde stabiele gewichts- toename, en .. mn hoofd leegmaken. Maar .. waar zou ik me prettig voelen? Al zoekend kwam ik in contact met de Loods en vond het contact meteen fijn.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering is de gewichts toename, weer terug naar het gewicht van weleer. Hierbij ook de verandering van je lichaam zien en merken door de combi sporten en de goede voedingstips- en adviezen, dit alles onder de bezielende leiding van Marjolein: sterker en iets zwaarder (ge)worden. En .. dat ik dit niet laat versloffen, er geen maaltijd meer bij in laat schieten, de tijd neem voor eten. Kortom: een “reset”.

Daarbij is een belangrijke verandering dat ik me bij de Loods op mijn gemak voel; hiervoor vond ik het altijd lastig in een sportschool. De schroom heb ik hier niet, ik ben nog niet 1 x met tegenzin hiernaartoe gekomen. De sfeer is erg fijn! Een mentale verandering dus ook, vooral door de positieve beleving! Het contact en de hulp van de trainers en coaches zijn hierin van onschatbare waarde!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het moeilijkst vond ik, en misschien nog steeds, het aankomen in gewicht, maar vooral dit zo houden. Dat ging de eerste maanden met kleine ups en downs, onsjes erbij of eraf, de laatste tijd lukt het echter met iets grotere stappen en blijft het stabieler, dus inmiddels zijn we wel op de goede weg! Het was in het begin even wennen, maar inmiddels voelt het helemaal goed en voel ik mijzelf weer helemaal  de oude!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit traject is anders, dwz, het is mijn eerste traject, maar ik vind het met name onderscheidend in “het verder kijken dan naar het gestelde doel alleen”. Als je wilt is er ruimte om te bespreken waar je tegen aan loopt, hoe het gaat of hoe je je voelt, en waarom. Mijn PT Marjolein staat dichtbij genoeg om oprecht en open tegen haar te durven zijn, maar veraf genoeg om mij een helder advies te geven. Ik was van het begin af aan al gebiologeerd door de brede (vak) kennis van de trainers. En van de fijne manier om jou hierdoor verder vooruit te kunnen helpen!

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die een blijvende verandering wil doorvoeren. Je krijgt een zetje mee voor de rest van je leven, zeg maar! Vanaf het eerste begin voel je je gezien, door je eigen PT, maar ook door de anderen. En hoewel iedereen het voor zichzelf doet, het trainen, voelt het toch ook als heel samenhorig, dat maakt het ook hartstikke leuk!

Wat is jouw volgende stap?
In elk geval zorgen dat er geen terugval komt en die voorkom ik door te blijven sporten bij De Loods, want je moet je ergens vooral goed bij voelen, en dat is daar! Vanaf het eerste contact met de Loods tot waar ik nu sta ben ik de trainers en mijn eigen PT absoluut heel dankbaar!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf