Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na een onverwachtse lichte hartinfarct in 2020 ben ik zelf al bewuster aan de slag gegaan met afvallen, voeding en levensstijl. Zelf van 115 naar 103 kg afgevallen maar daarna veel aan het jojo-en geweest met mijn gewicht.

Voor mijn gevoel was het te lastig om dit zonder goede handvatten en inzichten structureel door te zetten. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets of iemand om mij daar bij te helpen.

Uiteindelijk bij Frank terechtgekomen voor een intake, dit gaf mij een goed gevoel en daarna ben ik en samen met Marjolein de uitdaging aangegaan!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Vooral het inzicht krijgen in je eet en drinkpatronen door middel van de food-app, de strenge woorden van Marjolein in combinatie met 3x in de week sporten onder haar begeleiding hebben mij een hoop wijzer gemaakt. Ondanks dat ik zeker van lekker eten en drinken houdt, ben ik mijzelf er veel meer van bewust dat dit af en toe best mag maar met mate! en als je dit een keer doet dat je daar ook de prijs voor betaald.

In het afgelopen half jaar ben ik ruim 10 kilo afgevallen, voel mij fitter en zit ik weer bijna onder de 100 kilo qua gewicht.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste blijft toch wel om je focus en discipline te houden qua voeding en jezelf gemotiveerd te houden om te blijven sporten. Gelukkig houden de coaches je scherp en weten ze vaak de juiste (pijnlijke) snaar te raken om de juiste mindset te houden.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Na een half jaar ben ik erg tevreden met hoe ik mij voel, fitter, gezonder en ik sta bewuster in het leven. Verder ga nog steeds graag en met een goed gevoel naar de loods om te sporten. Ook geniet ik extra van dat speciaal biertje met hapje als het wel een keer mag van mezelf!

Ik heb vooral geleerd dat het voor mij een weg van de lange adem is, maar ook dat je beter in een rustig tempo kan afvallen door de structuur die je aanbrengt in je leef en voedingspatronen. Hierdoor ben ik ook niet meer zo gefrustreerd door de weegschaal.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Die wekelijkse weegmomenten zijn een goede spiegel en raadgever op zijn tijd. Het is niet het doel om snel af te vallen maar om af te vallen moet je wel je doelen constant bijstellen om ze te halen.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik denk, en dat zie je ook aan de mensen die hier trainen; dat het voor jong en oud, dik en dun, van iemand die gewoon lekker wil bewegen voor de fitheid tot ultra sportieve mensen is.

Maar het belangrijkste blijft wel de persoonlijke aandacht en het kleinschalige van de loods, je bent geen nummer maar staat centraal!

Wat is jouw volgende stap?
Ik ga binnenkort mijn tweede halfjaar in en mijn doel is om numeriek onder de 100kg te komen en wat het einddoel is dat ga ik nog uitvinden, ik wil mij fysiek lekker voelen zonder buikje, en dat kan 96kg zijn of 88kg. Maar ik wil vooral af en toe van het leven kunnen genieten met een goed glas en een hapje en mij ER bewust van zijn dat het kan en mag om daarna weer hard te werken om mijn doelen te blijven halen.

Ik ga deze uitdaging weer aan samen met Marjolein, ik ben erg blij met haar als coach, ze is streng met een glimlach maar weet je toch elke keer weer uit te dagen en blijft je motiveren om te blijven werken en dat is ook nodig! Zonder hard werken kom je en blijf je zeker niet daar waar je wezen wil. Let’s go!!!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf