Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik heb altijd veel gesport, maar afgelopen jaren kon ik me er niet goed toe zetten. Iedere keer nam ik mezelf voor dat ik wel zelf kon sporten (zoals hardlopen en thuis oefeningen doen), maar na 3 jaar ‘proberen’ heb ik me samen met twee vriendinnen ingeschreven voor Personal Training bij De Loods. Dit heb ik bewust gedaan om echt een stok achter de deur te hebben om weer te gaan sporten en daarnaast is het ook nog supergezellig. In het begin 1 keer per week en nu zelfs 3 keer per week. Ik had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden! En het heeft gelukkig ook een positief effect.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik merk dat ik continue fitter en sterker wordt. Ik zit nu op mijn streefgewicht doordat ik in een app bijhoud wat ik eet en krijg van de trainer ook advies over wat ik het beste kan eten en wat de goede balans voor mij is om mijn persoonlijke doel te behalen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Uiteindelijk is het me allemaal heel erg meegevallen. Ik dacht in eerste instantie dat ik er tegenop zou zien om weer te sporten, maar het tegendeel is waar. Ik heb er echt gewoon zin in. Daarnaast is het aanpassen van de voeding op mijn eigen tempo, waardoor ik niet alles hoef te laten. Je wordt je juist bewust van de keuzes die je maakt en dit werkt voor mij heel goed. Ik heb een goede balans gevonden.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt met Personal Training? Wat doet het met je?
Superblij en trots! Het is een heel erg goed gevoel om te merken dat de Personal Training zoveel effect heeft. Daar doe je het toch voor.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Dat je het toch uiteindelijk zelf moet doen en dat je er zelf het meeste invloed op hebt. Het gaat om een goede balans en mindset. Wat ik ook heb gemerkt dat het belangrijk is om je wel op je gemak te voelen. De Loods is voor mij heel toegankelijk en ik merk dat iedereen een soort van dezelfde doel heeft; fitter en sterker worden.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die echt de stap wilt zetten om fitter te worden en net het steuntje in de rug nodig heeft. En behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding en een plek waar je op je gemak voelt.

Wat is jouw volgende stap?
Nu ik mijn streefgewicht heb behaald is mijn nieuwe doel nog fitter en sterker worden. En vooral de balans volhouden om te blijven sporten en gezond te leven.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf