Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik heb een mentaal doel en een fysiek doel voor mezelf gesteld. Het fysieke doel; om af te vallen en fitter te worden. Het programma sprak mij aan omdat het werd begeleid door een coach en er persoonlijke coaching, voedingsadvies en een persoonlijk trainingsplan werd aangeboden. Bovendien zijn er elke week groepsbijeenkomsten waarbij je de steun en motivatie van andere deelnemers krijgt. Het 12 weken FIT Project bood niet alleen begeleiding bij het behalen van fysieke doelen, maar ook bij mentale uitdagingen, zoals het voeren van moeilijke gesprekken op het werk, het nemen van beslissingen en het vergemakkelijken van doorhakken van knopen, waardoor deelnemers hun algehele welzijn konden verbeteren.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?

Dankzij het 12 weken FIT Project heb ik niet alleen mijn gestelde doel van 8 kilo afvallen bereikt, maar ben ik zelfs 10 kilo afgevallen. Het programma heeft me niet alleen geholpen om mijn fysieke gezondheid te verbeteren, maar ook om moeilijke beslissingen en keuzes te maken die ik voorheen lastig vond. Dit heeft me zowel mentaal als fysiek een enorme boost gegeven

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het project aanraden aan mensen die:

  • Een doel voor zichzelf hebben gesteld om af te vallen en fitter te worden
  • Graag persoonlijke coaching willen van een professional om hun doelen te bereiken
  • Geïnteresseerd zijn in het krijgen van voedingsadvies en een persoonlijk trainingsplan om hun gezondheid en fitness te verbeteren
  • Behoefte hebben aan steun en motivatie van andere deelnemers

Het 12 weken FIT Project biedt veel meerwaarde voor deelnemers, waaronder:

  • Persoonlijke coaching: Deelnemers krijgen persoonlijke coaching van een professional om hun doelen te bereiken en om te werken aan hun gezondheid en fitness.
  • Voedingsadvies: Het programma omvat ook voedingsadvies om deelnemers te helpen gezonde voedingskeuzes te maken en om hun voedingspatroon aan te passen om hun doelen te ondersteunen.
  • Persoonlijk trainingsplan: Deelnemers krijgen een persoonlijk trainingsplan dat is afgestemd op hun fitnessniveau en hun doelen om hen te helpen hun fitnessniveau te verbeteren.
  • Steun en motivatie: Het programma omvat ook regelmatige groepsbijeenkomsten waarbij deelnemers steun en motivatie krijgen van andere deelnemers die zich ook inzetten voor hun doelen.

Kortom, het 12 weken FIT Project biedt deelnemers veel meerwaarde, waaronder persoonlijke coaching, voedingsadvies en een persoonlijk trainingsplan, evenals de steun en motivatie van andere deelnemers.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik had nog niet eerder een dergelijk traject doorlopen.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij De Loods Nieuwegein is erg prettig en motiverend. Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom en word je begroet door zowel de trainers als de andere deelnemers. De trainers zijn zeer gemotiveerd en weten je op een positieve manier te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Vooral trainer Sven weet altijd net het onderste uit de kan te halen en ook als je bij een andere trainer een training volgt, komt hij net even langs om je nog extra te motiveren. Bovendien wordt je niet aan je lot overgelaten als je even niet lekker in je vel zit of als je doelen niet helemaal volgens plan verlopen. De trainers en de andere deelnemers spreken je hierop aan en bieden je de nodige steun en motivatie om door te zetten. Kortom, De Loods Nieuwegein biedt een zeer motiverende en ondersteunende omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Lees het verhaal

Rianne van Kuik – Trots op het mentale resultaat wat ik heb behaald

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Stan van de Wiel – Ik ben sporten gaan omarmen

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Sandra Hondeman – Ik heb geleerd oncomfortabele keuzes te maken

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Leanne Rijnen – Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen!

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Mandy Nijhuis – het traject is motiverend, confronterend en uitdagend

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Petra Kerkhof – Ik ben een nog energieker en blijer mens geworden

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Jeanina Booij – ik kan kleding aan die ik leuk vind

12 Weken FIT Project