Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Anuschka Mulder en moeder van 4 kinderen. Door een combinatie van meerdere zaken waar ik enorm tegenaan liep (o.a. Long Covid met burn-out achtige klachten, fysiek uitgeput, gewicht veel te hoog en mentaal in een dip) wist ik dat er iets moest gebeuren om mijn leven een positieve draai te geven.

Iemand uit mijn omgeving had iets verteld over het 12 weken FIT Project waar zij aan mee had gedaan, dat gesprek heeft mij toen aangezet om in september 2023 zelf mee te doen met het 12 weken FIT Project.

Door een combinatie van meerdere zaken waar ik enorm tegenaan liep (o.a. Long Covid met burn-out achtige klachten, fysiek uitgeput, gewicht veel te hoog en mentaal in een dip) wist ik dat er iets moest gebeuren om mijn leven een positieve draai te geven

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Door het 12 weken FIT Project ben ik 12 kilo afgevallen. Dat is een mooi zichtbaar resultaat, maar waar ik nog trotser op ben is dat ik mentaal zo gegroeid ben. Ik zet mijzelf op nummer één in plaats van onderaan en ik geef duidelijk grenzen aan. Ik stel (uitdagende) doelen en doe er alles aan om mijn doelen (hoe groot of klein ook) te halen.

Ik veel fitter geworden tijdens het doorlopen van het traject en heb het plezier gevonden in het sporten.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?

 • Zet jij jezelf niet op 1?
 • Blijf je liever comfortabel op de bank?
 • Stel je jezelf geen doelen en is alles wel “prima”?
 • Dan daag ik die mensen uit om mee te doen. Je maakt een grote verandering door waar je heel veel plezier van zal hebben.

 

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Andere trajecten waren vooral op afvallen gericht. Dan viel ik 15 kilo af en een jaar later zat het er weer aan, inclusief een aantal kilo extra. Door nu te werken met een hele andere mindset, mijzelf op één te plaatsen en angsten aan te gaan merk ik dat ik heel anders in het leven sta. Veel positiever.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Dat waren eigenlijk meerdere punten, maar de meest uitdagende was voor mij vooral mentale zaken aanpakken, anders bekijken en daarin (blijvende!!) veranderingen in aanbrengen. Het gewicht komt dan vanzelf wel heb ik ervaren.

Ik zet mijzelf op nummer één in plaats van onderaan en ik geef duidelijk grenzen aan. Ik stel (uitdagende) doelen en doe er alles aan om mijn doelen (hoe groot of klein ook) te halen.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Heel prettig en vooral ongedwongen. Als je binnen loopt is er altijd wel iemand die je gedag zegt. En de trainers zijn altijd enthousiast en blijven je triggeren en uitdagen.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf