Persoonlijk is dit voor mij een eyeopener geweest. Ik heb mezelf mogen leren kennen, ik wist niet meer wie ik zelf was. Ik kwam er achter dat ik nooit voor mezelf koos, altijd voor een ander.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben bij de loods begonnen met het 12 weken fit project. Na het project heb ik het vervolg van het fit project gedaan. Omdat ik het gevoel had er nog niet te zijn, ben ik verder gegaan met pt. Dit is puur op basis van mijn verleden en het niet terug willen vallen in de oude gewoontes.

Ik ben begonnen aan het fit project omdat ik echt veel te zwaar was. Ik kreeg last van mijn gewrichten. Ik was pas halverwege 30 en wilde niet dat mijn lichaam op was na mijn 50ste jaar. Mentaal zat ik ook niet lekker in mijn vel, door twee opgroeiende kinderen, huishouden en werk in de zorg. Corona heeft hierin niet geholpen. Ik moest wat anders doen om mentaal ook weer sterker in mijn schoenen te staan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? De grootste verandering die zichtbaar is voor iedereen  is het gewicht verlies, en mijn uitstraling. Ik kan weer lachen, dat wordt gezien.
Voor mij is de grootste verandering wel echt op mentaal vlak. Ik kan oprecht zeggen dat ik met al mijn ups en downs verder ben gekomen, wilskracht heb kunnen tonen, niet opgegeven toen het moeilijk werd.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het moeilijkste voor mij is geweest het openstellen naar de trainers toe. Toegeven waar mijn zwaktes liggen. Waarom zijn die patronen ontstaan belangrijkste is hoe doorbreek je de patronen.

Persoonlijk is dit voor mij een eyeopener geweest. Ik heb mezelf mogen leren kennen, ik wist niet meer wie ik zelf was. Ik kwam er achter dat ik nooit voor mezelf koos, altijd voor een ander. Dit is een zwaar traject geweest voor mij, echter ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Ben ik gaan inzien dat ik er mag zijn. Dat sporten ook leuk kan zijn. Je kan meer dan jezelf denkt! Wat voor mij belangrijk geweest is, is het inzicht in eten, je denkt soms dat je gezond eet. Alleen is de waarheid soms anders.

Elke trainer kent je bij naam, geeft het gevoel dat je er mag zijn. Luistert naar je. Elke les probeert iedereen het maximale uit jezelf te halen. Voor mij is deze plek een veilige plek geworden waar je jezelf mag zijn en lekker kan sporten.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik heb een goed gevoel bij de resultaten die ik tot nu toe heb bereikt. Ik ben van maat 48 naar maat 38/40 gegaan.

Ik ben trots dat ik de hyrox heb mogen uitlopen, en dat ik 2 maal de 5km heb gelopen. Dit zijn sportieve doelen die ik heb mogen bereiken.

Het beste gevoel heb ik bij mijn persoonlijke verandering. Ik heb mogen leren dat ik er mag zijn. En elke keer als ik het zwaar had en wilde opgeven, was de trainer er om mij te herinneren aan mijn eigen doelen. Aan mijn eigen commitment. Mij geeft dit een positief gevoel. Ik heb meer energie en ben een betere moeder voor mijn kinderen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere wat je hebt gedaan?
Wat het anders maakt is het persoonlijke en de omgeving van de Loods. Elke trainer kent je bij naam, geeft het gevoel dat je er mag zijn. Luistert naar je. Elke les probeert iedereen het maximale uit jezelf te halen. Voor mij is deze plek een veilige plek geworden waar je jezelf mag zijn en lekker kan sporten. Het enthousiasme en de eerlijkheid maakt het anders dan andere. Het is geen trucje wat ze uitvoeren, ze weten echt waar ze mee bezig zijn. Willen op lange termijn resultaat zien.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zal iedereen het traject willen aanraden, of je nu wil afvallen, plezier in sporten weer terug wilt krijgen of fitter willen worden. Je moet wel tegen feedback kunnen Je moet jezelf open kunnen stellen en er 100 procent voor willen gaan. Je aan je afspraken willen houden. Echt willen veranderen. Dan krijg je de beste  begeleiding op het gebied van bewegen en voeding. Alleen dan krijg je een betere versie van jezelf.

Wat is de volgende stap?
Voor nu heb ik nog persoonlijke doelen openstaan. Door mijn ups en down en mijn hele traject heb ik nog een klein zetje in de rug nodig. Ik ga nog door met pt. Vooral de persoonlijke gesprekken en even met je neus op de feiten gedrukt worden doet mij nu nog goed. Hierin speelt mijn trainer nog een te grote rol om het los te laten. Daarna zal ik verder gaan in de groepsleden bij de loods. Weggaan bij de Loods Nieuwegein is iets wat ik niet zie gebeuren. Mijn doel is om dit jaar de hyrox weer te lopen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf