Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Anne, ik ben 36 jaar en woon met man en twee kindjes (5 jaar oud en 6 maanden oud) in Leerdam. Ik zag dat een oud-collega mee had gedaan aan het FIT Project en fantastische resultaten had behaald. Dat wilde ik ook! Ik wilde mijn zwangerschapskilo’s (van mijn eerste nog) kwijt en vooral weer lekkerder in mijn vel zitten.

Ik ben 8,6 kg afgevallen, 9 cm van mijn heupen en 10 cm van mijn middel. Ik pas mijn oude kleding weer en het zit mooier dan ooit! Daarnaast voel ik me krachtig en weet ik nu dat ik dingen kan waarvan ik dacht ze niet te kunnen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben 8,6 kg afgevallen, 9 cm van mijn heupen en 10 cm van mijn middel. Ik pas mijn oude kleding weer en het zit mooier dan ooit! Daarnaast voel ik me krachtig en weet ik nu dat ik dingen kan waarvan ik dacht ze niet te kunnen. Ik ben veel duidelijker in mijn communicatie, geef beter aan wat ik wil en ik gebruik het woordje ‘nee’ weer (en dat was héél lang geleden).

Dat bij elkaar heeft een positieve invloed op alle vlakken van mijn leven: mijn sociale leven is veel leuker, want ik doe alleen wat ik leuk of belangrijk vind, met mijn werk maak ik gigantische stappen en heb ik de leukste klanten én het belangrijkste: mijn gezondheid is sterk verbeterd. Dat merk ik dagelijks en ook in de kleine dingen: zo draag ik met gemak mijn kind van 5!

Supertrots ben ik op mezelf, maar nu ik weet dat ik dit kan ben ik vooral nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is. Dus ik ga mezelf weer nieuwe doelen stellen en er vol tegenaan!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? 
Aan iedereen die voelt dat het tijd is voor verandering! Dit project zal je dingen brengen waarvan je nu nog niet eens weet dat ze mogelijk zijn. Je kunt je nu nog niet eens voorstellen waar je zult staan aan het einde van het traject. Je denkt het misschien te weten, maar het zal – als je het werk doet – je verwachtingen overtreffen. En dat gaat veel verder dan een bepaald gewicht, het gaat om de persoon die je aan het einde van het traject kunt zijn.

Ik ben veel duidelijker in mijn communicatie, geef beter aan wat ik wil en ik gebruik het woordje ‘nee’ weer (en dat was héél lang geleden).

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Het mindsetgedeelte en het groepsgevoel. Dat je minder moet eten en meer moet bewegen snapt iedereen, maar ontdekken waarom je je daar niet ‘gewoon’ aan kunt houden, dat is de sleutel. Daarnaast het kunnen delen van je ervaringen met elkaar en samen sporten is voor mij een fantastische combinatie geweest om gemotiveerd te blijven.

Dat je minder moet eten en meer moet bewegen snapt iedereen, maar ontdekken waarom je je daar niet ‘gewoon’ aan kunt houden, dat is de sleutel

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Mezelf zo tegenkomen. Je leert ontzettend veel over jezelf en dat is niet altijd leuk of makkelijk. Om dan vervolgens de kennis ook toe te passen in de praktijk en écht in actie te komen op bepaalde punten… Poeh, dat is vaak oncomfortabel en dus best uitdagend.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Fantastisch! Het is een heerlijke omgeving met stuk voor stuk geweldige trainers die ervoor zorgen dat je je ontzettend welkom voelt. Super inspirerend ook, waar iedereen op verschillende niveaus aan de beste versie van zichzelf werkt en toch doet niemand voor elkaar onder. Het is eigenlijk niet uit te leggen, dus ik zou zeggen: gooi er eens een (ongepland) bezoekje tegenaan en je voelt het meteen.

Drie maanden geleden had ik niet gedacht dat ik het ooit over een sportschool zou zeggen, maar ik wil er nooit meer weg!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf