Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Sinds maart 2020 werk ik vanuit huis. Weinig beweging dus en ik houd niet zo van sporten. Toch wilde ik graag wat aan mijn conditie doen, met name omdat ik mijn spieren letterlijk voelde verslappen. Op aanraden van mijn dochter die al een tijd bij de loods traint heb ik een proefles gedaan en daarna ben ik na een uitgebreide intake begonnen met trainen met een personal trainer.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik ben nu een aantal weken verder en ik voel nu al dat ik meer kracht in mijn spieren krijg en dat ik me fitter voel. Thuis probeer ik nu ook steeds meer te bewegen en wat oefeningen te doen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het leek me in het begin heel erg moeilijk om zonder conditie een uur lang intensief te trainen . Ik was bang al na een half uur af te moeten haken omdat ik niet verder zou kunnen. Dat was het niet het geval want de personal trainer stemt alles van te voren heel goed af en kijkt ook heel goed welke belasting je lijf aan kan . Heel fijn is ook dat je met je personal trainer bespreekt wat je wensen zijn en dat de training daar geheel op is afgestemd. In mijn eentje in een sportschool zou dat nooit lukken omdat ik dan echt geen idee heb wat ik moet doen. Bovendien zijn de personal trainingen heel afwisselend zodat je niet iedere week hetzelfde doet. Ik vind het ook nog eens erg gezellig.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik merk dat ik iedere week iets meer zelfvertrouwen krijg in wat ik aan kan en dat ik het leuk vind om iedere keer toch net iets meer te kunnen. Het motiveert enorm dat de personal trainer iedere keer probeert je grens te verleggen en stimuleert om nog een tandje bij te zetten. Het maakt dat ik me fitter voel en dat graag zo wil houden en dat ik mijn conditie wil blijven verbeteren. Bovendien is sporten enorm goed tegen de stress en het vele binnen zitten. Na de Personal Training heb ik letterlijk meer ruimte in mijn hoofd en kan ik meer hebben.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij Personal Training? Wat heb je geleerd?
Dat bewegen echt heel leuk kan zijn als er iemand is die je enorm motiveert en helpt om door te gaan. Dat het erg belangrijk is om in beweging te blijven ( zeker op mijn leeftijd) omdat het daadwerkelijk bijdraagt aan een fitter lichaam en dat het zeker ook stress verlagend werkt

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die het lastig vindt om zelf te gaan sporten maar toch graag een betere conditie en fitter te worden en/of af wil vallen of wellicht wil aankomen. Je kunt met je personal trainer precies afspreken wat je doel is en daarvoor wordt een plan gemaakt. Ik vind dat de personal trainer goed rekening houdt met wat je kunt en waar je heen wilt. Ik word hierdoor erg gemotiveerd om door te gaan.

Wat is jouw volgende stap?
Zeker doorgaan en zorgen dat ik sterker en een betere conditie krijg. Volhouden met bewegen en trainen

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf