Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Alet en ik ben 32 jaar oud. Ik ben moeder van twee jonge kinderen, wat zoals je je misschien kunt voorstellen, mijn leven de afgelopen jaren aanzienlijk heeft veranderd. Mijn behoeften en keuzes op het gebied van werk, vrije tijd en energie zijn hierdoor ook veranderd. Toen de jongste 6 maanden oud was en ik mijzelf letterlijk en figuurlijk niet meer herkende in de spiegel, wist ik dat het anders moest. Ik heb contact opgenomen met De Loods omdat ik toe was aan verandering!

Toen de jongste 6 maanden oud was en ik mijzelf letterlijk en figuurlijk niet meer herkende in de spiegel, wist ik dat het anders moest.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Die verandering is zeker gekomen door het 12 weken fit traject. Het was een hele gave en leerzame periode. Ik heb geleerd beter na te denken over mijn gedrag en gevoel, te reflecteren vanuit verschillende invalshoeken en vervolgens te kiezen voor ontwikkeling op de punten die voor mij belangrijk zijn. Ik denk nu meer in mogelijkheden dan in onmogelijkheden en ik ben bewuster van mijn sterke kanten en mijn valkuilen. Deze kennis kan ik nu veel beter toepassen op verschillende aspecten in mijn leven.

Ik denk nu meer in mogelijkheden dan in onmogelijkheden en ik ben bewuster van mijn sterke kanten en mijn valkuilen.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik kan het iedereen aanraden, man of vrouw, jong of oud, het maakt echt niet uit! Het is super waardevol om je eigen kracht te herkennen en beter te kunnen benutten. Vanuit mijn ervaring als moeder raad ik het alle vrouwen aan om hier naartoe te komen als je je wellicht, net als ik, een beetje verloren voelt in de tropenjaren.

Het perfecte moment komt nooit vanzelf, maar moet je echt zelf creëren.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Voorheen was ik niet zo bewust met mijn gezondheid bezig. Ik sportte regelmatig en had ook op het gebied van voeding altijd een balans. Bij De Loods is dit voor mij de eerste keer geweest dat ik mij ben gaan inzien hoe belangrijk vitaliteit is en dat je daar met de juiste inzet mooie resultaten én plezier aan kunt beleven.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Het meest uitdagende voor mij zijn toch wel de opdrachten op mentaal vlak geweest. Ik vind het gemakkelijker om me op de buitenwereld te richten dan echt over mijzelf na te denken. Het is soms ongemakkelijk en vergt daarom best wat inspanning en tijd. Desalniettemin ben ik het meest trots op deze resultaten; buiten het feit dat de fysieke verandering ook leuk is.

Ik sta echt meer in mijn kracht, wat een zeer positieve invloed heeft op mijn gezin en omgeving

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij de Loods is relaxed en heel persoonlijk. Het is een fijne plek waar ik vanaf het eerste moment heel welkom ben ontvangen. De trainers staan stuk voor stuk klaar om je te begeleiden en uit te dagen het beste uit jezelf te halen bij iedere training.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf