Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na een lange tijd heel ziek geweest te zijn lukte het weer om doelen te behalen. Eerst was dit afstuderen, daarna een baan zoeken en fulltime werken. Nadat ik dit onder controle had merkte ik dat ik toe was aan een volgende stap: sporten weer oppakken.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste veranderingen zijn dat het (eindelijk) gelukt is om kilo’s aan te komen (super blij met dit resultaat), hierdoor is m’n zelfvertrouwen toegenomen en durf ik beter grenzen aan te geven. Ik ben er nog niet maar we zijn heel goed op weg.

Ik raad Personal Training aan voor iedereen die persoonlijke doelen heeft, maar niet het geloof heeft om deze zelf te kunnen behalen. Op zo’n moment is het fijn om daar samen aan te kunnen werken.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
In het verleden is altijd tegen mij gezegd dat ik niet moest verwachten dat ik kon aankomen, hierdoor had ik in dit doel het minste vertrouwen. Marjolein gaf me echter wel dat vertrouwen door haar overtuiging dat het ons wél ging lukken. Inmiddels ben ik bijna 5 kilo aangekomen en mega blij met het geloof van Marjolein in ons doel, op de momenten dat ik er zelf niet altijd in geloofde. Verder vond ik het niet altijd makkelijk grenzen aan te geven en goed voor mezelf te zorgen. Dit merkte ik vooral in stressvolle situaties, op dat soort momenten viel ik meestal terug in oude patronen en gewoontes.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik heb een heel blij en trots gevoel. Ik merk dat het steeds beter lukt om zonder schuldgevoel naar de ander voor mezelf te kiezen en dat dat niet egoïstisch is.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De trajecten die ik al heb gedaan waren allemaal via het ziekenhuis en ik wil niet zeggen dat dat niet goed is maar ik merk wel dat het daar heel medisch benaderd wordt (wat logisch is). Hierdoor bleef ik echter in dezelfde cirkel hangen van adviezen en tips. Ik heb er veel aan gehad, maar merkte dat ik op een gegeven moment verder moest en iets moest doorbreken.

Ik ben zelfverzekerder en durf beter mijn grenzen aan te geven.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die doelen heeft, die heel ver weg lijken en moeite heeft om die zelf te bereiken. Op zo’n moment is het fijn om daar samen aan te kunnen werken.

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil graag nog meer kilo’s aankomen, stabiel blijven en beter voor mezelf gaan zorgen. Ik ben goed op weg maar merk dat ik bij drukke en stressvolle periodes snel terugval ik oude patronen/gewoontes. Hier kan ik nog veel in groeien.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf