Hoe is bij jullie het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Vroeger hadden we hier en daar wel eens gesport, maar we boekten nooit consistent resultaat. Het was altijd erg lastig om het sporten continu bij te houden en gemotiveerd te blijven. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een serieuze sportschool in de omgeving met goede coaching. Naar aanleiding hiervan hebben wij research gedaan naar de beste sportschool die het beste bij ons past. De Loods Nieuwegein stond gelijk bovenaan, vanwege de positieve reviews van leden die hun goal hebben bereikt door middel van de personal training. Dit heeft ons geholpen de eerste stap te zetten!

Wat is jullie grootste verandering die jullie hebben doorgemaakt / het grootste resultaat dat jullie tot nu toe hebben bereikt?
Ieder van ons heeft veel resultaat geboekt vergeleken de start van de personal training. We zijn per persoon bijna 10 kg verloren. Dit heeft een positief effect op onze leven op verschillende vlakken. Het is nu makkelijker om te concentreren op het werk en we hebben meer energie in het dagelijkse leven. Ook dragen wij nu al minstens één maatje kleiner!

Wat vonden jullie het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het aanpassen van onze voeding en het bijhouden van de calorieën is erg moeilijk, omdat je je bewust wordt van de calorieën die in het voedsel zit welke je normaliter regelmatig eet. Een pizzaatje zit er niet meer in! Nu kom je er echt achter hoeveel invloed dit heeft op het bereiken van je doel. Ook elke zaterdagochtend sporten met de personal trainer is zwaar!

Welk gevoel hebben jullie bij het resultaat dat jullie tot nu toe hebben bereikt? Wat doet het met jullie?
Dit geeft een heel goed gevoel, wij voelen ons veel beter in onze vel. Iedere week gaan wij op een vaste tijdstip op de zaterdagochtend op de weegschaal staan. Dan kom je erachter dat dit allemaal zeker de moeite waard is, vanwege de progressie die je in een korte periode maakt. Dit zorgt ervoor dat je iedere keer weer motivatie krijgt tot het bereiken van je doel!

Wat is het grootste inzicht dat jullie hebben gekregen dankzij dit traject? Wat hebben jullie geleerd?
Consistentie. Twee tot drie keer in de week zwaar sporten i.c.m. het goed bijhouden van je voeding. Wij hebben geleerd dat het van uiterste belang is dat je deze schema iedere week goed bijhoudt, dat je voldoende eiwitten eet maar het allerbelangrijkste is dat je onder de calorieëngrens zit iedere dag. Dit zorgt ervoor dat je niet meer calorieën eet, als de calorieën die je dagelijks verbrand. Anders behaal je niet het gewenste resultaat.

Wie zouden jullie het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Familie, vrienden en collega’s. De reden hiervoor is omdat je bij De Loods Nieuwegein echt resultaat kunt boeken, mits je de doorzettingsvermogen en motivatie hebt om je doel te bereiken. Dan wordt je zeker al op korte termijn beloond voor je inspanning!

Wat is jullie volgende stap?
Wij willen graag door blijven sporten, samen met onze personal trainer om ervoor te zorgen dat we consistent en gemotiveerd blijven. Het laatste wat wij willen is dat wij gaan terugvallen naar onze oude patroon. Dit heeft zo’n positief effect gehad op onze leven, wij willen hier zeker niet mee stoppen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf