Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik was al een aantal maanden bezig met gezonder leven en meer bewegen, maar die laatste kilo’s wilde er maar niet af. Daarnaast wilde ik fitter worden om ook blessures met hockeyen te voorkomen.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Voor mij heeft de grootste verandering op het mentale vlak plaatsgevonden. Natuurlijk is het fijn om fysiek resultaat te zien, maar ik heb tijdens het trainen geleerd dat ik veel meer kan dan ik denk en tijdens het coachingstraject geleerd dat ik mijn eigen geluk zelf in de hand heb. Als je iets echt graag wilt dan moet je daar volledig voor gaan en vooral niet opgeven als het een keer tegenzit. Het is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet in mijn keuze voor een andere baan en een gezonde lifestyle die bij mij past.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het veranderen van je mindset was voor mij, en is soms nog steeds, het lastigst. Je weet heel goed wat gezond eten is en dat je voldoende moet bewegen, maar niet opgeven als het tegenzit en bewust keuzes maken ongeacht wat anderen daarvan vinden was voor mij de grootste uitdaging. Fijn om dit samen met vriendin Evelien te doen, want we helpen elkaar nog steeds door de lastige momenten heen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben zelfverzekerder geworden over mijn lijf en kan mezelf met trots aankijken in de spiegel. Een fysiek en mentaal gezond lijf werkt door in je werk en thuis en heeft mij enorm geholpen om mij happy te voelen.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Hoe hard het misschien ook klinkt, maar ik gaf voorheen te snel op. Als het tegenzit of even niet lukt niet meteen de handdoek in de ring gooien, maar ook een beetje lief zijn voor jezelf. Het hoeft niet allemaal in één keer perfect te gaan.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het iedereen gunnen om de uitdaging met jezelf aan te gaan, want je kan veel meer dan je denkt. Je moet er alleen wel klaar voor zijn om het oncomfortabele met jezelf aan te gaan. Buiten je comfortzone valt per slot van rekening veel meer te beleven dan daarbinnen.

Wat is jouw volgende stap?
Balans vinden is voor mij op dit moment key. Mijn doel is bereikt, maar ik wil dit nu ook graag vasthouden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf