Meet the Trainer

Willem-Paul

Ik ben Willem-Paul van der Heijden, 29 jaar oud. Ik werk sinds begin 2018 bij De Loods Nieuwegein. Ik heb altijd veel plezier in mijn werk en krijg er elke dag weer energie van! Het grootste gedeelte van de tijd ben ik werkzaam als Personal Trainer. Daarnaast geef ik 2 groepslessen in de week, in de vroege uurtjes!

Mijn hele leven ben ik eigenlijk al bezig met sport; vooral voetbal heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Zo voetbalde ik elke dag met mijn broer op het schoolplein en heb ik in in meerdere eerste elftallen gespeeld van verschillende verenigingen. 

Daarnaast ben ik al 13 jaar zelf fanatiek aan het fitnessen. Na het afronden van de opleiding Sport&Bewegen was de stap om als fitness instructeur te beginnen dan ook een logische keuze. Ik heb ervaren dat ik door krachttraining sterker en fitter ben geworden en dit geeft mij heel veel energie.

Het verschil tussen het werken in een sportschool en werken bij De Loods, is dat je als Personal Trainer echt iets kan betekenen voor de klant. Onze begeleiding gaat verder dan trainen alleen, we stellen een duidelijk en haalbaar doel op en bepalen samen wat er nodig is om dit doel te bereiken. 

Ik verwacht 100% inzet van mijn klanten en dat mogen zij ook van mij verwachten. Pas wanneer je bereid bent een echte commitment te maken, behaal je jouw doelen. 

Motivatie zorgt ervoor dat we ergens aan beginnen, consistentie zorgt voor resultaat. In de praktijk blijkt het voor veel mensen moeilijk te zijn om iets vol te houden. Als coach help ik je door te zetten op de momenten dat het moeilijker wordt.

Begin 2020 is mijn voorste kruisband afgescheurd en werk ik 3 keer per week aan mijn herstel, onder begeleiding van de fysio. Elke training verg ik het uiterste van mij zelf om sterker en fitter terug te keren. Ik kan niet wachten tot ik weer op het veld kan staan. 

Wil jij voor de volle 100% voor jou doelen gaan, uitgedaagd worden en echt iets veranderen in je levensstijl? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een gratis kennismaking! 

Opleidingen

– Sport & Bewegen niveau 4
– Fitvak A
– Fitvak B
– TRX cursus

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf