Meet the Trainer

TIM ROling

Mijn naam is Tim Roling en ik ben 32 jaar oud. In 2016 ben ik samen met Frank De Loods Nieuwegein begonnen.

Als kleine jongen was ik zelf erg beweeglijk (druk) en kon ik met sporten mijn ei goed kwijt. Rond mijn 16de maakte ik kennis met fitness en ik ben mij vervolgens gaan verdiepen in deze branche. Door middel van verschillende opleidingen leerde ik hoe ik mijn lichaam moest trainen en later ook hoe ik deze kennis kon overdragen aan anderen.

Ik werk graag samen met mensen die zich 100% openstellen voor veranderingen en bereid zijn om daadwerkelijk aan zichzelf te werken. Dit geeft mij een enorme boost om elke dag weer vol energie voor de dag te komen!

Als coach help ik je een duidelijk en haalbaar doel te formuleren. Voordat het traject begint kijken we naar de obstakels en ruimen we deze uit de weg. Dit doen we door je bewust te maken van oude patronen en tegelijkertijd nieuwe gewoontes aan te leren om jouw doelen te behalen.

Nadat mijn zus in 2019 over de finish kwam van de Marathon van Rotterdam besloot ik dat ik in 2020 mee zou doen. Ik wilde zelf meemaken hoeveel discipline nodig zou zijn om zo’n resultaat te behalen.

In verband met het Corona virus werd de marathon van Rotterdam afgelast. Dus besloten wij om zelf een marathon te organiseren voor het goede doel. Met succes hebben Ilse en ik de marathon gelopen in een tijd van: 3:50 en ruim €3500,- opgehaald voor het goede doel.

Opleidingen

– Fit!vak A
_ Fit!vak B
– Opleidingen2000 – personal training
– Fit!vak Diabetes en Obesitas
– KNKF Powerlifting
– Fit!vak senioren fit
– Fit!vak NAHersenletsel
– Indoor Cycling instructor
– Van der Bilt & Lissabon Sportmassage 1
– Coaching Thriving leaders

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf