Meet the Trainer

Sven Vermeulen

Mijn naam is Sven Vermeulen. Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Culemborg. Sinds het begin van 2022 maak ik onderdeel uit van het team binnen De Loods Nieuwegein.

Voornamelijk vervul ik de functie van Personal Trainer, maar geef ik ook groeslessen! Daarnaast ben ik bezig met het behalen van mijn bachelor Media & Cultuur aan de Universiteit Utrecht, waarbij ik onderzoek doe naar de correlatie tussen media en fitness op verschillende niveaus.

Met zekerheid kan ik zeggen dat sport tot nu toe een sleutelrol in mijn leven heeft gespeeld. Zo ben ik op zeer jonge leeftijd begonnen met turnen. Echter, mijn fanatisme en wil om te winnen paste beter bij voetbal. Dit heb ik dan ook 10 jaar met uiterst veel plezier gedaan. Op achttienjarige leeftijd verruilde ik het voetbalveld voor de sportschool.

Dit bleek de ultieme match te zijn! Jezelf zowel fysiek als mentaal uitdagen om doelstellingen te bereiken geeft mij veel energie. Het helpen van anderen binnen eenzelfde proces creëert dan ook zeer veel voeldoening.

Nu, 6 jaar later, verg ik nog steeds het uiterste van mijzelf en doe ik dit met meer plezier dan ooit. Het weerspiegelt de rode draad in mijn leven.

Als Personal Trainer verwacht ik van klanten hetzelfde als wat zij van mij kunnen verwachten: toewijding, integriteit en vanzelfsprekend een maximale inzet! Motivatie komt en gaat, maar als coach zal ik jou helpen om resultaat te behalen en deze koers structureel vast te houden.

Spreekt dit jou aan? Ben jij bereid te doen wat nodig, maar zoek je net dat extra zetje of die stok achter te deur om structureel resultaat te behalen? Dan daag ik jou uit om aan de slag te gaan en nodig ik je graag uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf