Meet the Trainer

Romy

Mijn naam is Romy Hartog, ik ben 28 jaar oud en ik ben opgegroeid in de omgeving IJsselstein/Nieuwegein. Vanaf februari 2024 maak ik als personal trainer onderdeel uit van het team bij De Loods Nieuwegein! Daarnaast geef ik ook met veel enthousiasme groepslessen.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met sport en een gezonde leefstijl bezig ben. Deze passie begon al als een klein meisje. Enorm fanatiek kon je mij terugvinden op het basketbalveld. Ook water- en wintersport is een passie van mij.
Rond mijn zeventiende kwam daar de interesse voor fitness bij en ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen! Denk aan evenementen zoals Hyrox, mudruns en hardloopwedstrijden.

Na de opleiding Sport- en Bewegen gevolgd te hebben ben ik doorgegaan naar de Academie voor Lichamelijk Opvoeding en heb ik onwijs veel mogen leren over het menselijk lichaam. Door de jaren heen is mijn passie voor fitness alleen maar gegroeid en heb ik na mijn loopbaan in het onderwijs op het Sport- en Bewegen ervoor gekozen terug te gaan naar waar ik mij op mijn best voel, namelijk in de sportschool! En niet zomaar een, maar bij De Loods Nieuwegein!

Ik ben ervan overtuigd dat je uit je comfortzone moet stappen om persoonlijke groei door te maken. Met verschillende ervaringen op zak wil ik je inspireren en motiveren om keihard samen te werken aan je persoonlijke doel(en).
Van mij kun je verwachten dat ik je hierbij steun met een duidelijk plan van aanpak. Als personal trainer streef ik ernaar om je naar een nieuw level te tillen en een toevoeging te kunnen zijn bij een gezond en gelukkig leven. Om samen het optimale te kunnen behalen verwacht ik 100% inzet en eerlijkheid die je ook van mij terug kunt verwachten.

Ben jij er klaar voor om keihard te werken en uit die comfortzone te stappen? Ik hoop je snel te zien bij De Loods Nieuwegein en hier samen mee aan de slag te kunnen gaan!

Opleidingen

– Sport- en Bewegen niveau 4
– ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) Amsterdam
– Fitvak A
– Fitvak B

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf