Meet the Trainer

Nathalie De Luca

Mijn naam is Nathalie De Luca en sinds maart 2022 ben ik onderdeel van het team van De Loods Nieuwegein.

Vanaf het begin train ik zelf al bij De Loods. De gezellige positieve sfeer van zowel de trainers als de sporters, was voor mij een trigger om te blijven sporten bij deze club. Dit maakt het des te leuker dat ik nu zelf deze sfeer en professionaliteit mag uitstralen als trainer in dit team.

Van jongs af aan heb ik altijd gesport, maar de afgelopen 13 jaar sport ik fanatiek (bootcamp, fitness etc) en stel ik mezelf ieder jaar een doel om naartoe te werken (bijv. Iron Viking, WK Obstacle run). In 2019 heb ik de stap genomen zelf, na een aantal opleidingen te volgen, mensen te gaan enthousiasmeren en motiveren om ook lekker in beweging te komen en het plezier in sporten te vinden en, nog belangrijker, te houden. In eerste instantie was dit als groepstrainer, maar heb dit uitgebouwd naar personal trainer ernaast.

Als Personal Trainer vind ik het belangrijk dat de klant zijn of haar mogelijkheden ontdekt, uitbreidt indien mogelijk en op zijn of haar eigen niveau naar het persoonlijke doel streeft. Ik zet mij voor de volle 110% in om de klant te helpen zijn of haar doel te bereiken, maar dit werkt alleen als de klant zich op dezelfde manier inzet en er volledig voor gaat.

Aangezien ik ook fitnesstrainingen geef bij een sport fysiotherapeutische praktijk, heb ik geleerd snel te schakelen in een training als mensen bepaalde fysieke beperkingen hebben. Mocht er dus tijdens of voor een (groeps-)training een blessure opspelen, schroom dan niet dit kenbaar te maken, zodat we de oefening kunnen aanpassen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je een leuke groepstraining doen? Kom dan eens meedoen met een training of neem contact op voor een intakegesprek, zodat we jouw persoonlijke doelen kunnen bepalen en daar een mooi plan op kunnen maken!

Opleidingen

– Fitvak A
– Fitness Instructor
– Personal Trainer
– Kettlebell Instructor
– BGN Gewichtsconsulente, specialisatie Sport & Voeding ( af te ronden dec. 2022)

 

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf