Meet the Trainer

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Kettelarij, 29 jaar oud en ik ben een fanatieke sporter in hart en nieren. Ik ben sinds maart 2020 werkzaam als personal trainer bij De Loods Nieuwegein.

Ik heb altijd veel gesport, maar vanaf mijn 21e is het echt een grote rol gaan spelen in mijn leven. Ik was net verhuisd naar Nieuwegein en was elke dag in de sportschool te vinden. Na een werkdag in de zorg was het voor mij de perfecte manier om mijn hoofd te legen!

Ik begon de voordelen van een fit lichaam te ervaren, waardoor mijn interesse in sport en voeding alleen maar groter werd. Daarom besloot ik de opleiding Fitvak A te doen om mijn kennis uit te breiden. Na een tijdje in de zorg en in de sport te hebben gewerkt, heb ik besloten te stoppen in de zorg en mij volledig te gaan focussen op de fitnessbranche. Dit is de beste keuze die ooit heb gemaakt!

In de loop der jaren ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen middels verschillende opleidingen zoals; Gewichtsconsulent en Bayesian Personal Training. Daarnaast hou ik mijn kennis up to date met boeken en workshops. 

Uiteindelijk ben ik bij De Loods terecht gekomen om als personal trainer aan de slag te gaan! De sfeer daar is gezellig en toegankelijk. Als Personal Trainer heb je echt de mogelijkheid om mensen helpen en impact te maken op hun leven. Ik zie mijn klanten fitter&gezonder worden en mentaal krachtiger in het leven staan. Dat is het mooiste wat er is!

Als coach help ik je bij het behalen van jouw doelstellingen. Dit doe ik door: 

1. Het bepalen van realistische en haalbare doelstellingen.
2. Het opstellen van een concreet plan van aanpak
3. Brutaal eerlijk te zijn wanneer nodig
4. 100% inzet gedurende het hele traject! Dit verwacht ik ook van mijn klanten.  

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben je bereid kritisch te kijken naar jou eigen lifestyle? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Opleidingen

– Fitvak A
– BGN Erkend Gewichtsconsulent
– Henselmans Personal Training

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf