Meet the Trainer

JOSE

Mijn naam is José Sosa, ik ben 23 jaar en woon in Nieuwegein.

Ik ben altijd al een grote fan geweest van sporten. Niet alleen fitness maar ook basketballen, hardlopen, boksen en worstelen. In mijn vrije tijd ben ik meestal in de sportschool te vinden, vaak met handschoenen aan naast de bokszak.

Zelf ben ik een competitieve bokser, voorheen was ik een Mixed Martial Artiest. Ik merkte dat ik toch meer liefde had voor boksen en besloot ik sinds dit jaar de switch te maken van MMA naar boksen. Met alle liefde houd ik jullie allen op de hoogte van mijn wedstrijden, extra aanmoediging is altijd welkom.

Voor een lange tijd heb ik kantoorbaantjes gehad, maar mijn liefde lag altijd binnen de fitness. Daarom besloot ik in 2019 een personal trainer cursus te volgen. Na een jaar bikkelen heb ik personal trainer a en b behaald, toen begon mijn personal trainer journey.

In de afgelopen 2 jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen. Ik vind het altijd leuk om samen te werken met gemotiveerde klanten, je kunt altijd van mij verwachten dat ik je een duwtje in de rug geef als het even niet gaat.

Als trainer mag je van mij verwachten dat ik je zal helpen om je doelen te behalen en bepaalde barrières te breken. Zo zorgen we er samen voor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Wat begint als een droom, zullen wij samen waar maken!

 

Opleidingen

– Personal Trainer A (start2move)
– Personal Trainer B (start2move)
– Sportvoedingsadviseur Basis (Start2move)

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf