Meet the Trainer

JORRICK

Mijn naam is Jorrick van Santen, 26 jaar en actief als Personal Trainer & Smallgroup Trainer bij de Loods Nieuwegein.

Fitness is sinds mijn 18e een vast onderdeel van mijn leven. Door te sporten voel ik mij altijd heel erg lekker, zowel mentaal als fysiek. Ik ben jaren gefocust geweest op kracht training, maar nu is cardio ook een vast onderdeel van mijn routine. Verder ben ik gek van heel veel andere sporten, waaronder: basketbal, kickboksen, boulderen, watersport en padel.

Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding Fysiotherapie, hier leer ik alles op het gebied van; anatomie, fysiologie en trainingsleer. Dit is een mooie aanvulling op de kennis die ik al heb van fitness. In mijn vrije tijd ben ik ook altijd hongerig op zoek naar meer informatie over training, persoonlijke ontwikkeling, voeding en herstel.

De Loods is voor mij een hele inspirerende plek. Je wordt omringd door mensen die ware transformaties meemaken, hier krijg ik mega veel energie van. Een mooie quote die in de Loods hangt is het volgende: Hard work beats talent when talent doesn’t work hard. Hier kan ik mij volledig in vinden!

Als ik je personal trainer wordt mag je verwachten dat ik mij 100% voor je zal inzetten. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doelen behaald. Ik vind het belangrijk dat we een goede band opbouwen, waar we transparant en eerlijk naar elkaar zijn.

Ik hoop je snel te zien bij de Loods.

Jorrick

 

Opleidingen

– HBO Fysiotherapie (THIM van der Laan)
– HBO Marketing
– Fitness Trainer A

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf