Meet the Trainer

Jordy Waroux

Mijn naam is Jordy Waroux, ik ben 26 jaar en woon in Culemborg. Sport is de rode draad in mijn leven. 

Naast dat ik zelf fanatiek fitness, speel ik ook tennis en loop ik regelmatig hard. In 2022 heb ik de marathon van Eindhoven gelopen in een tijd van 3 uur en 43 minuten.

Naast zelf fanatiek sporten ben ik ook voetbaltrainer van het eerste elftal van Vriendenschaar. Daarnaast is de kans groot dat je mij op een mooie zomerdag op de Lek in mijn boot tegenkomt.

Na mijn middelbare school en de opleiding Sport en Bewegen in Den Bosch afgerond te hebben, ben ik naar Fontys Sporthogeschool in Eindhoven gegaan en heb ik in 2021 succesvol mijn HBO-diploma Sportkunde behaald.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse sportscholen waar ik heb gewerkt en stage heb gelopen. Als coach mag je van mij verwachten dat ik je begeleid en help bij het behalen van je doelen. Daarbij verwacht ik van jou de motivatie en de volledige inzet. Samen gaan we er dan een succes van maken om jouw doel ook echt te gaan realiseren.

Tot snel bij De Loods!

Jordy

50kg afvallen

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf