Meet the Trainer

Ilse Roling

Hallo! Mijn naam is Ilse Roling en ik ben 32 jaar.

Sinds november 2019 ben ik Personal Trainer bij de Loods Nieuwegein.

Sporten is voor mij een enorme uitlaatklep en geeft mij een fijne focus waarmee ik op alle vlakken in mijn dagelijks leven beter presteer. Al sinds mijn jeugd ben ik een fanatieke en gedisciplineerde sporter. Als kind was ik nauwelijks uit de turnzaal of van het sportveld te krijgen. Tijdens mijn studententijd in Tilburg heb ik fitness en hardlopen ontdekt en daar mijn actieve levensstijl voortgezet. Hoewel ik inmiddels ook graag ga wielrennen, kickboksen en aan krachttraining doe; hardlopen is mijn grote liefde.

Naast het geven van training, ben ik 3 dagen per week werkzaam als juridisch adviseur voor het Ministerie van VWS. De hele week achter een computer zitten, dat is niets voor mij. In de essentie ben ik in beide functies bezig met goede gezondheid en welzijn van mensen. Ik vind het een voorrecht om in mijn werk als trainer bezig te zijn met wat hetgeen ik het liefste doe: sporten.

In een vol leven als werknemer, ouder, partner en/of vriend/vriendin, wordt er veel van je gevraagd. Als Personal Trainer ben ik er om in JOU als persoon te investeren, in welke rol dan ook.

Alles is mogelijk, als je echt wilt. Om sportieve resultaten te behalen hoef je niet perse enorm atletisch of talentvol te zijn. Het gaat erom dat je jezelf blijft uitdagen om, op een manier die bij jou past, een betere versie van jezelf te worden. Je zal zien dat deze mindset door zal werken op meerdere aspecten in je leven. Denk in mogelijkheden en pak die kansen!

Persoonlijke sportprestaties

Op sportief vlak ben ik het meest trots op de Cortina Skyrace die ik samen met een vriendin in de zomer van 2017 uitliep. Deze internationale trailrun wedstrijd vindt plaats in de bergen rond het dorpje Cortina D’ Ampezzo (Italie), is 20km lang en kent 1000 hoogtemeters. Het parcours was loodzwaar, maar het uitzicht over het dal en de omliggende bergen maakte een hoop goed. Verder heb ik 2 marathons uitgelopen, waaronder de marathon van Rotterdam. De andere (zelfgeorganiseerde) marathon liep ik begin 2019 samen met mijn broer Tim, toen de marathon van Rotterdam vanwege de corona crisis was afgelast. Dit was een geweldige ervaring, waarbij we in 3:50u finishte en 3500 euro voor het Rode Kruis op hebben gehaald. 

Opleidingen

– Fitness Trainer level 1 en level 2

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf