Meet the Trainer

Frank

Mijn naam is Frank Kersbergen, Personal Coach bij De Loods Nieuwegein. Het avontuur is begonnen in oktober 2016, toen Tim en ik besloten onze krachten te bundelen onder de naam: De Loods Nieuwegein.

Sport heeft heel mijn leven een grote rol gespeeld, het is mijn passie al vanaf jongs af aan. Toen ik 4 jaar oud was mocht ik op voetbal en dit was het begin van een actief en sportief leven. (Voetbal, tafeltennis, hardlopen, zaalvoetbal, tennissen en turnen).

Sporten geeft mij een voldaan gevoel. Ik krijg er meer energie van en kan mij er beter door focussen.  Mede daarom heb ik besloten van mijn passie, mijn beroep te maken.

De basis hiervoor heb ik gelegd door de opleiding tot Fitnesstrainer A te gaan volgen en met succes af te sluiten. De daaropvolgende jaren heb ik diverse opleidingen gedaan en ben ik mij gaan verdiepen in alles omtrent voeding, fitness en bewegingsfysiologie. De laatste jaren ben ik mij gaan specialiseren in structurele gedragsverandering.

Als coach mag je van mij verwachten dat ik je ondersteun bij het behalen van jouw doelstellingen. Dit doe ik door samen een realistisch en haalbaar plan van aanpak op te stellen.

Ik geloof er heilig in dat alles mogelijk is, zolang:
1. Je een concreet doel voor ogen hebt
2. Bereid bent kritisch naar jezelf te kijken
3. Een duidelijk plan van aanpak hebt
4. Het belangrijkste: Bereid bent om hier een 100% commitment op te maken! 

Het zal niet altijd makkelijk zijn, soms zelfs behoorlijk oncomfortabel. Maar ik zal je hierbij helpen. Stap voor stap! En 1 ding kan ik je beloven: Het is het allemaal waard! 

 

Opleidingen

– Fitvak A, B, PT
– BGN Erkend Gewichtsconsulent
– CHIVO Personal Medical Trainer PRO
– Bayesian BodyBuilding
– Paramedisch Fitness Trainer (Opl 2000)
– AALO Sales Manager
– Bewegingsdeskundige NAH
– Coachingstraject bij Thriving Leaders

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf