Meet the trainer

DANIELLA

Ik ben een sportfanaat in hart en nieren. Mijn naam is Daniëlla Beune en ben woonachtig in de Betuwe.

Vanaf 2003 heb ik een carrière switch gemaakt om fulltime in de fitness branche te gaan werken. Eerst als spinning docente en al snel ben ik opleidingen gaan volgen zoals; fitness instructrice, personal coach, medische training en vitaliteitscoach.

Naast mijn werk bij Coret fysio/fitness (Culemborg) ben ik, in april 2019 als personal trainer bij De Loods gaan werken.

Op jonge leeftijd was ik al te vinden op het honkbal veld. Zelf heb ik hoge klasse softbal gespeeld.

Hierna ben ik nog enkele jaren lid geweest van de motorcross club Utrecht waar ik aan het club klassement deelnam. Dat was de reden waardoor ik de stap naar een fitnessschool maakte. Ik wilde sterker worden en meer conditie krijgen.

In 2005 heb ik de racefiets ontdekt. Door mijn kennis en ervaring, die in de loop der jaren is gegroeid ben specifieke trainingen voor CS 030 (wielrenvereniging) gaan verzorgen.

Mijn grote drive is om klanten goed, verantwoord en specifiek te laten bewegen. Hierbij overtreft de klant vaak zijn of haar eigen verwachtingen.

Als personal coach help ik de klant zijn of haar kwaliteiten te ontdekken. Alleen zo haal ik het optimale uit de training met de klant. Ik coach op het gebied van voeding, bewegen en gedrag. Dit om het doel van de klant te bereiken en te optimaliseren. 

Het geeft mij extra energie om klanten te begeleiden die bv na een revalidatie weer willen sporten. Samen werken wij eraan om het vertrouwen weer terug te geven.

Wielrennen is mijn passie en ik heb in diverse Europese landen zoals; Oostenrijk, Duitsland, België, Frankrijk en Italië aan diverse tour classics deelgenomen en natuurlijk uitgereden. Verder heb ik 2x deel genomen aan de Elfsteden tocht(229 km.). De tweede keer heb ik met een gemiddelde snelheid van 27,5 km/u hebt gereden.

Opleidingen

Fitvak A, PT en speciale doelgroepen.
LOI Voeding consulente 
CHIVO:

  • medical trainer
  • vitaliteitstherapeut

Mijn specialisme is functioneel en medical trainen.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf