Meet the Trainer

CORNÉ PIETER

Mijn naam is Corné Pieter, Personal Trainer & Smallgroup Trainer bij De Loods Nieuwegein waar ik sinds 2023 deel uitmaak van het team.


Sporten doe ik al mijn hele leven en ik geniet ervan mezelf uit te dagen op het fysieke vlak. Met een gevarieerde achtergrond in verschillende sporten waaronder voetbal, surfen, fitness en mountainbiken, kan ik mijn verkregen kennis en ervaring benutten om anderen te begeleiden op het fysieke vlak.

Op mijn 17e kwam ik voor het eerst in aanraking met fitness. Destijds volgde ik een sportopleiding waar ik mijn personal training certificaten behaalde. Mijn leergierigheid bracht me verder en momenteel volg ik de opleiding Sportkunde in het gezellige Eindhoven. De theorie sluit goed aan op de praktijksituaties in het werkveld.

Als coach focus ik niet alleen op het opstellen van haalbare doelen in samenspraak met mijn klanten, maar ik richt me ook op het mentale aspect van sport. Eerlijkheid staat centraal tijdens de coachingsgesprekken binnen het personal trainingstraject. Dit gaat confronterende gesprekken opleveren die het achteraf allemaal waard zijn.

Hopelijk tot snel!

Opleidingen

 • NL Actief Fitness trainer A
 • NL Actief Fitness trainer B
 • NASM Personal Trainer
 • V.O.S Sportmassage
 • Sport- en bewegingscoördinator

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf